Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nouméa FC KARGO
New Tactiek dard
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 54.7
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Palminteri is nu in balbezit. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante passt de bal met de wreef. Schneider is nu in balbezit. Schneider draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Vári bereikt de bal nog maar net als eerste. Argyriou verovert de bal door een tackle van achteren. Argyriou probeert naar een medespeler te passen. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - FC KARGO 1:0

7e minuut.
Ríos onderschept slim de pass. Ríos met een sublieme pass. Temesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nouméa - FC KARGO 1:1

12e minuut.
Ríos geeft de bal voor. Temesi kopt de bal weg. Vári rent richting de bal. Vári geeft een hoge lob. Temesi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Zagorskis geeft de bal voor. Vári kopt de bal weg. Zilli heeft problemen om de bal te vangen. Temesi rent richting de bal. Temesi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kłodkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - FC KARGO 1:2

27e minuut.
Pietrosante kopt de bal weg. Gallice bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári onderschept slim de pass. Temesi rent richting de bal. Temesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vári is nu in balbezit. Vári passt de bal in één keer door. Ríos geeft een hoge lob. Temesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Temesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pakizer is nu in balbezit. Pakizer geeft een hoge lob. Zagorskis probeert de bal aan de voet te houden. Schneider is nu in balbezit. Schneider schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Temesi is nu in balbezit. Lingiardi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Temesi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ríos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Temesi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nouméa 49%, FC KARGO 51%.
FC Nouméa - FC KARGO 1:2

48e minuut.
Kervan rent richting de bal. Kervan geeft een lange en hoge pass. Zilli is nu in balbezit. Zilli geeft een lange en hoge pass. Pietrosante springt en kopt de bal. Annone bokst de bal weg.

51e minuut.
Klungelig pakt Zilli de bal. Zilli geeft de bal voor. Skoraszewski probeert de bal met de borst te controleren. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nouméa - FC KARGO 2:2

69e minuut.
Pietrosante rent richting de bal. Zagorskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante onderschept slim de pass. Pietrosante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - FC KARGO 3:2

73e minuut.
Daar is Pakizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallice geeft een lange en hoge pass. Schneider kopt de bal weg. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nouméa 44%, FC KARGO 56%.
FC Nouméa - FC KARGO 3:2