Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red and Black Lions SAVE_THE_TRADER
blitz Tactiek 442_CENTRE
48% Balbezit 52%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48 gemiddelde waardering 51.5
solid Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Capristano met een sublieme pass. Lonardi is nu in balbezit. Ghani is nu in balbezit. Ghani haalt uit met een fantastische trap. Tesařík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - SAVE_THE_TRADER 1:0

8e minuut.
Capristano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capristano passt de bal met de wreef. Ghani heeft problemen om de bal te vangen. Ghani schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Moczulski verovert de bal door een tackle van achteren. Moczulski geeft een lange en hoge pass. Ghani is nu in balbezit. Ghani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - SAVE_THE_TRADER 2:0

22e minuut.
Agnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnes geeft de bal voor. Klungelig pakt Lumi de bal. Krivijanský onderschept slim de pass. Krivijanský draait met de bal, schiet en ... Andruszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Krivijanský kopt de bal weg. Chiai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moczulski. Moczulski krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kalemba onderschept slim de pass. Kalemba met een sublieme pass. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel. Klungelig pakt Akifsoy de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Varga probeert naar een medespeler te passen. Bouche is nu in balbezit. Bouche geeft een lange en hoge pass. Ghani heeft problemen om de bal te vangen. Ghani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Capristano de bal. Moczulski geeft de bal voor. Ghani speelt de bal door. Klungelig pakt Varga de bal. Varga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Andraszak rent richting de bal. Moczulski speelt de bal door. Capristano probeert naar een medespeler te passen. Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kalemba onderschept slim de pass. Kalemba passt de bal zonder na te denken. Capristano met een sublieme pass. Ghani is nu in balbezit. Ghani draait met de bal, schiet en ... Tesařík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 38%, SAVE_THE_TRADER 62%.
Red and Black Lions - SAVE_THE_TRADER 2:0

57e minuut.
Krivijanský rent richting de bal. Krivijanský met een sublieme pass. Chiai met een sublieme pass. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden schiet op doel. Paal! Andruszko bokst de bal weg.

62e minuut.
Andraszak onderschept slim de pass. Andraszak geeft een hoge lob. Krivijanský rent richting de bal. Krivijanský schiet op doel. Andruszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - SAVE_THE_TRADER 2:1

66e minuut.
Andraszak geeft de bal voor. Varga kopt de bal weg. Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghani haalt uit met een fantastische trap. Tesařík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - SAVE_THE_TRADER 3:1

73e minuut.
Agnes geeft de bal voor. Krivijanský rent richting de bal. Krivijanský probeert naar een medespeler te passen. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Byrgiel probeert naar een medespeler te passen. Andraszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andraszak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Andraszak kan niet meer verder spelen. Sanz Cordón komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ghani passt de bal zonder na te denken. Moczulski probeert naar een medespeler te passen. Capristano probeert naar een medespeler te passen. Ghani is nu in balbezit. Ghani haalt uit met een fantastische trap. Tesařík bokst de bal weg. Vicol heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - SAVE_THE_TRADER 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 31%, SAVE_THE_TRADER 69%.
Red and Black Lions - SAVE_THE_TRADER 4:1