Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAVE_THE_TRADER Red and Black Lions
442_CENTRE Tactiek resserre
50% Balbezit 50%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 46.8
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Varga met de inworp. Śmieszek is nu in balbezit. Chiai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śmieszek raakt geblesseerd tijdens het duel. Moczulski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Idígoras met een snelle inworp. Varga heeft problemen om de bal te vangen. Varga geeft een lange en hoge pass. Ghani maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Moczulski met een sublieme pass. Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghani passt de bal met de wreef. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Byrgiel speelt de bal door. Idígoras is nu in balbezit. Idígoras passt de bal in één keer door. Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghani draait met de bal, schiet en ... Tesařík bokst de bal weg.

28e minuut.
Nirkko met een sublieme pass. Capristano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capristano met een sublieme pass. Ghani rent richting de bal. Ghani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Agnes probeert de bal aan de voet te houden. Capristano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capristano passt de bal zonder na te denken. Ghani rent richting de bal. Ghani draait met de bal, schiet en ... Tesařík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Stefanowicz onderschept slim de pass. Stefanowicz met een sublieme pass. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek heeft problemen om de bal te vangen. Śmieszek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Zygarlicki is nu in balbezit. Kalemba verovert de bal door een tackle van achteren. Kalemba passt de bal in één keer door. Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - Red and Black Lions 0:1

40e minuut.
Inworp. Nirkko met een snelle inworp. Moczulski geeft een lange en hoge pass. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Chiai probeert naar een medespeler te passen. Byrgiel is nu in balbezit. Varga maakt een afschuwelijke overtreding. Varga is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAVE_THE_TRADER 79%, Red and Black Lions 21%.
SAVE_THE_TRADER - Red and Black Lions 0:1

48e minuut.
Nirkko rent richting de bal. Nirkko geeft de bal voor. Lonardi controleert de bal met de borst. Ghani onderschept slim de pass. Ghani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Krivijanský rent richting de bal. Nirkko onderschept slim de pass. Nirkko geeft een lange en hoge pass. Ghani is nu in balbezit. Ghani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygarlicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalemba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moczulski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ghani is nu in balbezit. Ghani draait met de bal, schiet en ... Tesařík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kalemba onderschept slim de pass. Zygarlicki rent richting de bal. Zygarlicki passt de bal in één keer door. Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghani haalt uit met een fantastische trap. Tesařík bokst de bal weg.

59e minuut.
Chiai bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek verovert de bal door een tackle van achteren. Chiai begaat een overtreding. Chiai krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Tesařík niet meer kan verder spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moczulski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Nirkko probeert de bal met de borst te controleren. Krivijanský begaat een overtreding. Nirkko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moczulski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Śmieszek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zygarlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygarlicki speelt de bal door. Ghani rent richting de bal. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - Red and Black Lions 0:2

76e minuut.
Idígoras heeft problemen om de bal te vangen. Idígoras met een sublieme pass. Kalemba met een sublieme pass. Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - Red and Black Lions 0:3

79e minuut.
Comeford onderschept slim de pass. Comeford geeft de bal voor. Idígoras geeft de bal voor. Daar is Ghani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - Red and Black Lions 0:4

86e minuut.
Krivijanský rent richting de bal. Krivijanský geeft een lange en hoge pass. Kalemba speelt de bal door. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - Red and Black Lions 0:5

88e minuut.
Comeford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capristano is nu in balbezit. Capristano geeft de bal voor. Śmieszek geeft de bal voor. Ghani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - Red and Black Lions 0:6

89e minuut.
Agnes passt de bal zonder na te denken. Lonardi rent richting de bal. Lonardi passt de bal zonder na te denken. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - Red and Black Lions 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAVE_THE_TRADER 79%, Red and Black Lions 21%.
SAVE_THE_TRADER - Red and Black Lions 0:7