Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc velaine Nikosteam
tranquille Tactiek 541
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 28.3
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Romano geeft een lange en hoge pass. Tenu kopt de bal weg. Baguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguinho schiet op doel. Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - Nikosteam 1:0

9e minuut.
Tenu passt de bal zonder na te denken. Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. Amolador geeft een hoge lob. Oraloğlu is nu in balbezit. Oraloğlu draait met de bal, schiet en ... Morales bokst de bal weg.

18e minuut.
Tenu is nu in balbezit. Pothuizen rent richting de bal. Tenu probeert naar een medespeler te passen. Baguinho is nu in balbezit. Baguinho haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta passt de bal in één keer door. Tenu rent richting de bal. Baguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguinho schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Meneses geeft een lange en hoge pass. Bonnard probeert de bal met de borst te controleren. Oraloğlu is nu in balbezit. Oraloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - Nikosteam 2:0

26e minuut.
Law neemt de hoekschop. Dambach heeft problemen om de bal te vangen. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Juárez de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Meneses speelt de bal door. Oraloğlu is nu in balbezit. Baguinho rent richting de bal. Baguinho schiet op doel. Morales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - Nikosteam 3:0

30e minuut.
Law rent richting de bal. Law geeft een lange en hoge pass. Dambach heeft problemen om de bal te vangen. Baguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. Amolador geeft een lange en hoge pass. Oraloğlu kopt de bal weg. Baguinho rent richting de bal. Baguinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - Nikosteam 4:0

40e minuut.
Meneses geeft de bal voor. Tenu kopt de bal weg. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - Nikosteam 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc velaine 26%, Nikosteam 74%.
fc velaine - Nikosteam 5:0

48e minuut.
Juárez kopt de bal weg. Baguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Creus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Creus krijgt een gele kaart. Baguinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tenu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Andrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu passt de bal in één keer door. Baguinho rent richting de bal. Baguinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ciuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta geeft een hoge lob. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu haalt uit met een fantastische trap. Morales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - Nikosteam 6:0

61e minuut.
Klungelig pakt Creus de bal. Creus passt de bal met de wreef. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Oraloğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Juárez geeft een lange en hoge pass. Vienne probeert de bal aan de voet te houden. Meneses rent richting de bal. Meneses geeft een lange en hoge pass. Baguinho maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Oraloğlu is nu in balbezit. Oraloğlu schiet op doel. Morales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - Nikosteam 7:0

68e minuut.
Couderc rent richting de bal. Pothuizen is nu in balbezit. Pothuizen passt de bal met de wreef. Baguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pothuizen probeert naar een medespeler te passen. Ciuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta geeft de bal voor. Baguinho rent richting de bal. Baguinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Baguinho passt de bal zonder na te denken. Pothuizen is nu in balbezit. Pothuizen passt de bal zonder na te denken. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Gabriel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tenu de bal. Tenu speelt de bal door. Baguinho rent richting de bal. Baguinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Oraloğlu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juárez. Oraloğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tenu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Andrino de bal. Baguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - Nikosteam 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc velaine 31%, Nikosteam 69%.
fc velaine - Nikosteam 8:0