Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nikosteam fc velaine
442 bis Tactiek tranquille
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 44.8
matig Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Klungelig pakt Navas de bal. Dorantes speelt de bal door. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchta geeft de bal voor. Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Pothuizen probeert naar een medespeler te passen. Piatti rent richting de bal. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti verovert de bal door een tackle van achteren. Piatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - fc velaine 0:1

11e minuut.
Pothuizen met een sublieme pass. Creus bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Baguinho schiet op doel. Morales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - fc velaine 0:2

24e minuut.
Kolotovkin geeft de bal voor. Daar is Creus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baguinho rent richting de bal. Baguinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - fc velaine 0:3

29e minuut.
Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Pothuizen onderschept slim de pass. Pothuizen probeert naar een medespeler te passen. Baguinho rent richting de bal. Baguinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Law is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Law zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Navas heeft problemen om de bal te vangen. Baguinho is nu in balbezit. Baguinho draait met de bal, schiet en ... Morales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - fc velaine 0:4

43e minuut.
Tenu passt de bal met de wreef. Piatti rent richting de bal. Piatti met een sublieme pass. Baguinho rent richting de bal. Baguinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - fc velaine 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 75%, fc velaine 25%.
Nikosteam - fc velaine 0:5

64e minuut.
Morales speelt de bal door. Ciuchta kopt de bal weg. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu onderschept slim de pass. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gebel komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Amolador geeft een hoge lob. Creus kan de bal niet met de borst controleren. Baguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Baguinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baguinho schiet op doel. Morales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gebel is nu in balbezit. Gebel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - fc velaine 0:6

85e minuut.
Pavillard probeert naar een medespeler te passen. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo speelt de bal door. Davila rent richting de bal. Davila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pothuizen onderschept slim de pass. Pothuizen passt de bal met de wreef. Gebel is nu in balbezit. Gebel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Navas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Aponte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano passt de bal in één keer door. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 79%, fc velaine 21%.
Nikosteam - fc velaine 0:6