Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc velaine FC Montluçon
tranquille Tactiek les vinces
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.8 gemiddelde waardering 58.7
solid Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen very good


11e minuut.
Kożusznik geeft een hoge lob. Domecki is nu in balbezit. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. Becser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - FC Montluçon 0:1

17e minuut.
Inworp. Tenu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belnikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Baguinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pothuizen speelt de bal door. Belnikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Zev verovert de bal door een tackle van achteren. Zev geeft de bal voor. Becser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Waddle probeert de bal aan de voet te houden. Domecki rent richting de bal. Domecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - FC Montluçon 0:2

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciuchta met een snelle inworp. Parisio speelt de bal door. Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ciuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki onderschept slim de pass. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - FC Montluçon 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc velaine 60%, FC Montluçon 40%.
fc velaine - FC Montluçon 0:3

46e minuut.
Domecki met een sublieme pass. Waddle rent richting de bal. Waddle geeft een hoge lob. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Oraloğlu is nu in balbezit. Parisio verovert de bal door een tackle van achteren. Waddle heeft problemen om de bal te vangen. Waddle geeft een lange en hoge pass. Polewczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Waddle rent richting de bal. Waddle probeert naar een medespeler te passen. Domecki rent richting de bal. Domecki haalt uit met een fantastische trap. Becser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - FC Montluçon 0:4

76e minuut.
Meneses geeft de bal voor. Oraloğlu rent richting de bal. Fijałkowski begaat een overtreding. Fijałkowski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Pothuizen rent richting de bal. Pothuizen geeft een hoge lob. Baguinho kopt de bal weg. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Waddle met een snelle inworp. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik geeft een lange en hoge pass. Polewczyk springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Kelköse de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ðujić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Polewczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Becser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - FC Montluçon 0:5

90e minuut.
Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisio verovert de bal door een tackle van achteren. Parisio geeft een lange en hoge pass. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk schiet op doel. Becser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc velaine 64%, FC Montluçon 36%.
fc velaine - FC Montluçon 0:5