Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red and Black Lions FC Nouméa
blitz Tactiek New
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
49.5 gemiddelde waardering 53.3
good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Bouche passt de bal met de wreef. Lingiardi geeft een lange en hoge pass. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap. Andruszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC Nouméa 0:1

10e minuut.
Bouche rent richting de bal. Bouche passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Andraszak de bal. Schneider rent richting de bal. Schneider haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stefanowicz probeert de bal met de borst te controleren. Schneider rent richting de bal. Schneider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC Nouméa 0:2

25e minuut.
Gallice met een sublieme pass. Nirkko rent richting de bal. Pietrosante onderschept slim de pass. Pietrosante schiet op doel. Andruszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schneider probeert de bal met de borst te controleren. Schneider draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC Nouméa 0:3

29e minuut.
Zilli speelt de bal door. Argyriou speelt de bal door. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante draait met de bal, schiet en ... Andruszko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ghani heeft problemen om de bal te vangen. Gallice probeert naar een medespeler te passen. Bertoche heeft problemen om de bal te vangen. Ghani onderschept slim de pass. Ghani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Moczulski is nu in balbezit. Moczulski probeert naar een medespeler te passen. Ghani rent richting de bal. Ghani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC Nouméa 1:3

42e minuut.
Nirkko geeft een hoge lob. Inworp. Zilli met de inworp. Argyriou geeft een lange en hoge pass. Pietrosante springt en kopt de bal. Andruszko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 45%, FC Nouméa 55%.
Red and Black Lions - FC Nouméa 1:3

52e minuut.
Lingiardi geeft de bal voor. Pietrosante kopt de bal weg. Klungelig pakt Idígoras de bal. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC Nouméa 1:4

64e minuut.
Zilli heeft problemen om de bal te vangen. Zilli geeft een lange en hoge pass. Pietrosante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC Nouméa 1:5

83e minuut.
Andraszak rent richting de bal. Andraszak geeft de bal voor. Pietrosante rent richting de bal. Daar is Pietrosante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrosante draait met de bal, schiet en ... Andruszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Argyriou neemt de hoekschop. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kłodkowski niet meer kan verder spelen. Devilliers komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 49%, FC Nouméa 51%.
Red and Black Lions - FC Nouméa 1:5