Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nouméa Red and Black Lions
New Tactiek resserre
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 51.4
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Varga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pakizer geeft een hoge lob. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante draait met de bal, schiet en ... Andruszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Red and Black Lions 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Tamburini de bal. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburini begaat een overtreding. Tamburini krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Pakizer probeert naar een medespeler te passen. Pietrosante rent richting de bal. Argyriou rent richting de bal. Argyriou schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Vignoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamburini is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nirkko kopt de bal weg. Capristano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capristano geeft de bal voor. Ghani rent richting de bal. Ghani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nouméa - Red and Black Lions 1:1

15e minuut.
Pakizer speelt de bal door. Pietrosante is nu in balbezit. Stefanowicz onderschept slim de pass. Stefanowicz geeft de bal voor. Ghani kopt de bal weg. Devilliers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zilli met een snelle inworp. Kalemba probeert naar een medespeler te passen. Śmieszek heeft problemen om de bal te vangen. Śmieszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kalemba geeft een hoge lob. Varga geeft een hoge lob. Krzyżok kopt de bal weg. Kalemba heeft problemen om de bal te vangen. Kalemba geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Moczulski speelt de bal door. Capristano is nu in balbezit. Capristano passt de bal met de wreef. Ghani is nu in balbezit. Ghani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Migliari onderschept slim de pass. Migliari geeft de bal voor. Nirkko kopt de bal weg. Moczulski rent richting de bal. Moczulski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Klungelig pakt Zilli de bal. Zilli speelt de bal door. Argyriou probeert naar een medespeler te passen. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vignoli rent richting de bal. Vignoli geeft een lange en hoge pass. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zilli is nu in balbezit. Zilli geeft de bal voor. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante schiet op doel. Andruszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Red and Black Lions 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nouméa 64%, Red and Black Lions 36%.
FC Nouméa - Red and Black Lions 2:1

54e minuut.
Gallice bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallice geeft een hoge lob. Vignoli heeft problemen om de bal te vangen. Tamburini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Tamburini onderschept slim de pass. Argyriou speelt de bal door. Pietrosante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Red and Black Lions 3:1

60e minuut.
Vignoli geeft de bal voor. Inworp. Zilli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Argyriou rent richting de bal. Argyriou geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pietrosante is nu in balbezit. Stefanowicz onderschept slim de pass. Stefanowicz passt de bal met de wreef. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kalemba met een sublieme pass. Varga is nu in balbezit. Varga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Capristano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capristano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Nirkko is nu in balbezit. Tamburini is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Argyriou neemt de hoekschop. Pietrosante krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Red and Black Lions 4:1

71e minuut.
Devilliers trapt de bal weg van het doel. Argyriou kopt de bal weg. Klungelig pakt Stefanowicz de bal. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap. Andruszko bokst de bal weg. Tamburini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Red and Black Lions 5:1

81e minuut.
Pietrosante verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrosante probeert naar een medespeler te passen. Tamburini heeft problemen om de bal te vangen. Tamburini draait met de bal, schiet en ... Andruszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Red and Black Lions 6:1

83e minuut.
Argyriou met een sublieme pass. Idígoras geeft de bal voor. Migliari kopt de bal weg. Varga rent richting de bal. Varga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zilli passt de bal met de wreef. Daar is Nirkko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argyriou begaat een overtreding. Argyriou krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Idígoras rent richting de bal. Pietrosante onderschept slim de pass. Stefanowicz rent richting de bal. Pietrosante onderschept slim de pass. Pietrosante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pakizer passt de bal in één keer door. Capristano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capristano passt de bal in één keer door. Moczulski is nu in balbezit. Moczulski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nouméa 62%, Red and Black Lions 38%.
FC Nouméa - Red and Black Lions 6:1