Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAVE_THE_TRADER FC KARGO
442_CENTRE Tactiek chandelier
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 55.8
goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Mijal is nu in balbezit. Mijal passt de bal zonder na te denken. Luna speelt de bal door. Temesi is nu in balbezit. Temesi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Perrini met de inworp. Chiai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiai passt de bal met de wreef. Krivijanský rent richting de bal. Krivijanský schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Temesi heeft problemen om de bal te vangen. Akifsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Vári onderschept slim de pass. Vári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - FC KARGO 0:1

35e minuut.
Temesi rent richting de bal. Byrgiel onderschept slim de pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári is nu in balbezit. Vári draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Perrini passt de bal met de wreef. Palminteri rent richting de bal. Van den Branden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van den Branden krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAVE_THE_TRADER 57%, FC KARGO 43%.
SAVE_THE_TRADER - FC KARGO 0:1

50e minuut.
Skoraszewski passt de bal zonder na te denken. Mijal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agnes. Agnes krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Chiai geeft een lange en hoge pass. Mijal rent richting de bal. Mijal probeert naar een medespeler te passen. Vári rent richting de bal. Vári schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Byrgiel rent richting de bal. Ríos onderschept slim de pass. Ríos speelt de bal door. Luna rent richting de bal. Luna geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAVE_THE_TRADER 63%, FC KARGO 37%.
SAVE_THE_TRADER - FC KARGO 0:1