Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SR COLMAR Nikosteam
WILTORD Tactiek 442 bis
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 33.9
outstanding Schieten average
very good Passen solid
solid Verdedigen average


10e minuut.
Forti speelt de bal door. Słonimski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciemnota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coxas is nu in balbezit. Coxas haalt uit met een fantastische trap. Morales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Navas heeft problemen om de bal te vangen. Pelta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SR COLMAR - Nikosteam 1:0

14e minuut.
Juárez kopt de bal weg. Lafouge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo met een sublieme pass. Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SR COLMAR - Nikosteam 2:0

23e minuut.
Aponte speelt de bal door. Daar is Navas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelta rent richting de bal. Pelta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Juárez trapt de bal weg van het doel. Pelta kopt de bal weg. Daar is Creus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coxas rent richting de bal. Coxas draait met de bal, schiet en ... Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Słonimski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coxas rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Creus ... Strafschop! Coxas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pelta zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SR COLMAR - Nikosteam 3:0

30e minuut.
Rabelo is nu in balbezit. Rabelo geeft een lange en hoge pass. Creus heeft problemen om de bal te vangen. Coxas is nu in balbezit. Coxas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SR COLMAR - Nikosteam 4:0

32e minuut.
Pelta passt de bal in één keer door. Coxas is nu in balbezit. Coxas met een sublieme pass. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rabelo is nu in balbezit. Rabelo speelt de bal door. Coxas is nu in balbezit. Coxas haalt uit met een fantastische trap. Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR COLMAR - Nikosteam 5:0

37e minuut.
Forti probeert naar een medespeler te passen. Ciemnota is nu in balbezit. Navas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciemnota raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Coxas neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
SR COLMAR - Nikosteam 6:0

38e minuut.
Navas met een sublieme pass. Dorantes rent richting de bal. Dorantes passt de bal met de wreef. Rabelo rent richting de bal. Rabelo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebihić speelt de bal door. Coxas is nu in balbezit. Coxas schiet op doel. Morales bokst de bal weg. Creus is nu in balbezit. Creus geeft de bal voor. Szucki kopt de bal weg. Rabelo geeft een lange en hoge pass. Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR COLMAR 25%, Nikosteam 75%.
SR COLMAR - Nikosteam 6:0

47e minuut.
Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo geeft een lange en hoge pass. Coxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxas passt de bal in één keer door. Pelta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciemnota rent richting de bal. Ciemnota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SR COLMAR - Nikosteam 7:0

51e minuut.
Forti onderschept slim de pass. Forti probeert naar een medespeler te passen. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo geeft een hoge lob. Coxas springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Rabelo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciemnota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciemnota met een sublieme pass. Coxas is nu in balbezit. Coxas draait met de bal, schiet en ... Morales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Lafouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafouge passt de bal in één keer door. Cantona speelt de bal door. Davila rent richting de bal. Davila haalt uit met een fantastische trap. Piiroja bokst de bal weg.

59e minuut.
Rabelo passt de bal met de wreef. Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafouge schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lafouge moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lafouge schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ciemnota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Forti met een snel genomen vrije trap. Coxas maakt een snoekduik en kopt de bal. Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Słonimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonimski geeft een hoge lob. Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota schiet op doel. Morales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR COLMAR - Nikosteam 8:0

64e minuut.
Redondo heeft problemen om de bal te vangen. Biesiada rent richting de bal. Biesiada geeft een hoge lob. Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Słonimski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słonimski passt de bal met de wreef. Coxas is nu in balbezit. Coxas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SR COLMAR - Nikosteam 9:0

69e minuut.
Słonimski rent richting de bal. Słonimski geeft de bal voor. Rabelo is nu in balbezit. Rabelo geeft een lange en hoge pass. Coxas maakt een snoekduik en kopt de bal. Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Navas geeft een lange en hoge pass. Rejmont kopt de bal weg. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Creus de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Słonimski met een sublieme pass. Coxas rent richting de bal. Klungelig pakt Pelta de bal. Pelta schiet op doel. Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

84e minuut.
Klungelig pakt Ciemnota de bal. Ciemnota passt de bal zonder na te denken. Pelta speelt de bal door. Coxas is nu in balbezit. Coxas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rabelo heeft problemen om de bal te vangen. Rabelo met een sublieme pass. Cantona is nu in balbezit. Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Forti passt de bal met de wreef. Rabelo speelt de bal door. Daar is Szucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forti geeft de bal voor. Coxas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SR COLMAR - Nikosteam 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR COLMAR 26%, Nikosteam 74%.
SR COLMAR - Nikosteam 10:0