Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nouméa fc velaine
New Tactiek tranquille
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 46.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Pietrosante kopt de bal weg. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelköse schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kelköse krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Angelillo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zilli met een snelle inworp. Argyriou geeft een lange en hoge pass. Pietrosante springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Devilliers trapt de bal weg. Argyriou kopt de bal weg. Kelköse heeft problemen om de bal te vangen. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pakizer kopt de bal weg. Pietrosante probeert de bal met de borst te controleren. Pietrosante draait met de bal, schiet en ... Pothuizen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Krzyżok geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciuchta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oraloğlu rent richting de bal. Oraloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gebel rent richting de bal. Gebel geeft een hoge lob. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraloğlu draait met de bal, schiet en ... Devilliers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - fc velaine 0:1

37e minuut.
Pietrosante probeert naar een medespeler te passen. Schneider is nu in balbezit. Oraloğlu begaat een overtreding. Oraloğlu krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Amolador speelt de bal door. Pakizer heeft problemen om de bal te vangen. Pakizer probeert naar een medespeler te passen. Argyriou geeft de bal voor. Schneider maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nouméa - fc velaine 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nouméa 61%, fc velaine 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nouméa - fc velaine 1:1

53e minuut.
Zilli met een snelle inworp. Argyriou bereikt de bal nog maar net als eerste. Argyriou geeft de bal voor. Angelillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schneider krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ciuchta kopt de bal weg. Gebel rent richting de bal. Gebel passt de bal zonder na te denken. Oraloğlu rent richting de bal. Oraloğlu geeft de bal voor. Devilliers bokst de bal weg.

65e minuut.
Krzyżok onderschept slim de pass. Oraloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oraloğlu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Oraloğlu kan niet meer verder spelen. Teleki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nouméa 58%, fc velaine 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nouméa - fc velaine 1:1