Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc velaine FC Nouméa
tranquille Tactiek New
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
48.7 gemiddelde waardering 53.5
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer passt de bal in één keer door. Daar is Bertoche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Baguinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Argyriou probeert naar een medespeler te passen. Tamburini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburini passt de bal in één keer door. Pietrosante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Argyriou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pothuizen speelt de bal door. Law is nu in balbezit. Pietrosante onderschept slim de pass. Pietrosante schiet op doel. Becser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante schiet op doel. Becser bokst de bal weg. Tamburini rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - FC Nouméa 0:1

11e minuut.
Kolotovkin is nu in balbezit. Tamburini verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Argyriou neemt de hoekschop. Amolador kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Angelillo geeft een hoge lob. Inworp. Messaoudi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Argyriou rent richting de bal. Argyriou geeft een lange en hoge pass. Becser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gallice probeert naar een medespeler te passen. Messaoudi is nu in balbezit. Messaoudi geeft de bal voor. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Law met een sublieme pass. Erpençe rent richting de bal. Erpençe speelt de bal door. Piatti is nu in balbezit. Piatti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pakizer rent richting de bal. Erpençe is nu in balbezit. Pakizer begaat een overtreding. Pakizer krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Messaoudi kopt de bal weg. Kolotovkin is nu in balbezit. Argyriou verovert de bal door een tackle van achteren. Argyriou geeft een hoge lob. Pietrosante krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - FC Nouméa 0:2

43e minuut.
Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer geeft de bal voor. Daar is Angelillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante schiet op doel. Becser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tamburini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburini haalt uit met een fantastische trap. Becser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc velaine 48%, FC Nouméa 52%.
fc velaine - FC Nouméa 0:2

59e minuut.
Lingiardi is nu in balbezit. Lingiardi geeft een hoge lob. Meneses probeert naar een medespeler te passen. Piatti heeft problemen om de bal te vangen. Piatti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc velaine 45%, FC Nouméa 55%.
fc velaine - FC Nouméa 0:2