Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Montluçon Red and Black Lions
les vinces Tactiek blitz
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 49.5
formidable Schieten adequate
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Parisio met een sublieme pass. Kożusznik probeert naar een medespeler te passen. Guinet is nu in balbezit. Guinet geeft een hoge lob. Polewczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Moczulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðujić met een sublieme pass. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ðujić rent richting de bal. Ðujić met een sublieme pass. Guinet heeft problemen om de bal te vangen. Guinet geeft een lange en hoge pass. Domecki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Varga is nu in balbezit. Varga passt de bal zonder na te denken. Ghani rent richting de bal. Ghani schiet op doel. Jonsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Red and Black Lions 0:1

35e minuut.
Guinet passt de bal met de wreef. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik probeert naar een medespeler te passen. Domecki is nu in balbezit. Domecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Polewczyk onderschept slim de pass. Polewczyk passt de bal zonder na te denken. Stefanowicz rent richting de bal. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Montluçon - Red and Black Lions 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 37%, Red and Black Lions 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Montluçon - Red and Black Lions 1:1

48e minuut.
Parisio onderschept slim de pass. Parisio geeft een hoge lob. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Fijałkowski kopt de bal weg. Guinet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Idígoras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Idígoras krijgt een gele kaart. Guinet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kożusznik met een snel genomen vrije trap. Guinet geeft een lange en hoge pass. Polewczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Red and Black Lions 2:1

51e minuut.
Moczulski rent richting de bal. Ðujić onderschept slim de pass. Ðujić met een sublieme pass. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk schiet op doel. Andruszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Guinet rent richting de bal. Guinet geeft een lange en hoge pass. Polewczyk kopt de bal weg. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sastre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sastre geeft een lange en hoge pass. Guinet is nu in balbezit. Guinet geeft de bal voor. Polewczyk springt en kopt de bal. Andruszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Zev rent richting de bal. Zev geeft een hoge lob. Domecki kopt de bal weg. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ghani rent richting de bal. Varga rent richting de bal. Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Parisio geeft de bal voor. Guinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinet geeft de bal voor. Polewczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Red and Black Lions 3:1

77e minuut.
Kalemba rent richting de bal. Domecki onderschept slim de pass. Domecki met een sublieme pass. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. Andruszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guinet geeft een hoge lob. Domecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Guinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinet heeft problemen om de bal te vangen. Guinet passt de bal met de wreef. Domecki rent richting de bal. Domecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Parisio met een sublieme pass. Guinet is nu in balbezit. Guinet met een sublieme pass. Domecki is nu in balbezit. Domecki haalt uit met een fantastische trap. Andruszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Red and Black Lions 4:1

86e minuut.
Idígoras probeert naar een medespeler te passen. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalemba krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Sastre rent richting de bal. Sastre geeft een hoge lob. Guinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinet geeft de bal voor. Polewczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Vignoli heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 28%, Red and Black Lions 72%.
FC Montluçon - Red and Black Lions 4:1