Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SR COLMAR SAVE_THE_TRADER
WILTORD Tactiek 442_CENTRE
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 52.8
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Byrgiel speelt de bal door. Chiai is nu in balbezit. Słonimski begaat een overtreding. Słonimski krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Perrini onderschept slim de pass. Perrini passt de bal zonder na te denken. Słonimski speelt de bal door. Coxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Chiai probeert naar een medespeler te passen. Comeford heeft problemen om de bal te vangen. Comeford speelt de bal door. Coxas rent richting de bal. Coxas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Biesiada geeft een lange en hoge pass. Chiai is nu in balbezit. Słonimski verovert de bal door een tackle van achteren. Słonimski geeft een hoge lob. Ciemnota krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Perrini geeft een lange en hoge pass. Van den Branden kopt de bal weg. Krivijanský rent richting de bal. Krivijanský draait met de bal, schiet en ... Piiroja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SR COLMAR - SAVE_THE_TRADER 0:1

39e minuut.
Słonimski kopt de bal weg. Daar is Coxas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comeford rent richting de bal. Coxas onderschept slim de pass. Coxas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ciemnota rent richting de bal. Ciemnota speelt de bal door. Akifsoy rent richting de bal. Coxas onderschept slim de pass. Coxas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR COLMAR 37%, SAVE_THE_TRADER 63%.
SR COLMAR - SAVE_THE_TRADER 0:1

51e minuut.
Rabelo is nu in balbezit. Rabelo passt de bal in één keer door. Lonardi geeft de bal voor. Daar is Rabelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabelo geeft een lange en hoge pass. Tesařík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Agnes met een sublieme pass. Ciemnota is nu in balbezit. Perrini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perrini krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Chiai bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebihić onderschept slim de pass. Rebihić speelt de bal door. Coxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxas draait met de bal, schiet en ... Tesařík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Pelta geeft de bal voor. Lonardi rent richting de bal. Rabelo onderschept slim de pass. Rabelo geeft een lange en hoge pass. Coxas springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Szucki geeft een lange en hoge pass. Słonimski speelt de bal door. Rabelo met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciemnota de bal. Ciemnota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR COLMAR 35%, SAVE_THE_TRADER 65%.
SR COLMAR - SAVE_THE_TRADER 0:1