Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAVE_THE_TRADER SR COLMAR
442_CENTRE Tactiek WILTORD
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 60.5
goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota geeft een hoge lob. Comeford kopt de bal weg. Słonimski geeft de bal voor. Ciemnota maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Coxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonimski rent richting de bal. Słonimski geeft een lange en hoge pass. Ciemnota maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - SR COLMAR 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota onderschept slim de pass. Ciemnota geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Forti verovert de bal door een tackle van achteren. Forti speelt de bal door. Ciemnota rent richting de bal. Coxas is nu in balbezit. Coxas haalt uit met een fantastische trap. Tesařík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Pelta is nu in balbezit. Chiai rent richting de bal. Pelta verovert de bal door een tackle van achteren. Słonimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonimski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Byrgiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelta geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Byrgiel de bal onder controle te krijgen. Coxas rent richting de bal. Coxas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - SR COLMAR 0:2

30e minuut.
Comeford kopt de bal weg. Forti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelta met een sublieme pass. Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Forti probeert naar een medespeler te passen. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo passt de bal zonder na te denken. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota haalt uit met een fantastische trap. Tesařík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Szucki rent richting de bal. Szucki probeert naar een medespeler te passen. Rabelo rent richting de bal. Rabelo geeft een hoge lob. Coxas springt en kopt de bal. Tesařík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Forti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coxas de bal. Coxas passt de bal met de wreef. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAVE_THE_TRADER 69%, SR COLMAR 31%.
SAVE_THE_TRADER - SR COLMAR 0:2

47e minuut.
Rebihić kopt de bal weg. Słonimski probeert naar een medespeler te passen. Ciemnota met een sublieme pass. Coxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxas haalt uit met een fantastische trap. Tesařík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Chiai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiai passt de bal zonder na te denken. Perrini rent richting de bal. Coxas onderschept slim de pass. Coxas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Słonimski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coxas rent richting de bal. Akifsoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Akifsoy krijgt een gele kaart. Coxas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ciemnota neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Ciemnota heeft problemen om de bal te vangen. Ciemnota schiet op doel. Tesařík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - SR COLMAR 0:3

54e minuut.
Akifsoy onderschept slim de pass. Pelta onderschept slim de pass. Pelta probeert naar een medespeler te passen. Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rabelo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciemnota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byrgiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemnota verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemnota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Chiai is nu in balbezit. Słonimski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krivijanský krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Ciemnota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciemnota kopt de bal weg. Klungelig pakt Rabelo de bal. Rabelo geeft een hoge lob. Akifsoy kan de bal niet met de borst controleren. Tesařík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Akifsoy heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ciemnota probeert naar een medespeler te passen. Coxas heeft problemen om de bal te vangen. Perrini begaat een overtreding. Perrini krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Daar is Ciemnota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicol geeft de bal voor. Biesiada rent richting de bal. Biesiada geeft een hoge lob. Tesařík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Perrini probeert naar een medespeler te passen. Chiai probeert de bal aan de voet te houden. Pelta speelt de bal door. Coxas is nu in balbezit. Coxas haalt uit met een fantastische trap. Tesařík bokst de bal weg.

63e minuut.
Ciemnota maakt een snoekduik en kopt de bal. Tesařík speelt de bal door. Biesiada met een sublieme pass. Daar is Coxas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coxas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Chiai heeft problemen om de bal te vangen. Słonimski geeft een hoge lob. Rabelo met een sublieme pass. Coxas rent richting de bal. Coxas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Słonimski rent richting de bal. Słonimski probeert naar een medespeler te passen. Coxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxas draait met de bal, schiet en ... Tesařík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - SR COLMAR 0:4

77e minuut.
Lonardi geeft de bal voor. Inworp. Rabelo met een snelle inworp. Forti geeft een hoge lob. Coxas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - SR COLMAR 0:5

89e minuut.
Coxas rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Słonimski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coxas is nu in balbezit. Coxas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - SR COLMAR 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAVE_THE_TRADER 68%, SR COLMAR 32%.
SAVE_THE_TRADER - SR COLMAR 0:6