Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nikosteam FC KARGO
442 bis Tactiek tonneau
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 51.1
average Schieten very good
solid Passen solid
average Verdedigen good


9e minuut.
Morales met een harde bal richting middenveld. Solaeta kopt de bal weg. De Roeck rent richting de bal. Vári rent richting de bal. Vári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC KARGO 0:1

17e minuut.
Vári controleert de bal met de borst. Creus speelt de bal door. De Roeck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Roeck schiet op doel. Morales probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC KARGO 0:2

20e minuut.
Mijal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Morales speelt de bal door. Solaeta kopt de bal weg. Vári bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Navas onderschept slim de pass. Navas geeft de bal voor. Mijal geeft een lange en hoge pass. De Roeck rent richting de bal. De Roeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC KARGO 0:3

27e minuut.
Ecevit probeert naar een medespeler te passen. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft de bal voor. De Roeck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Roeck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ríos passt de bal met de wreef. De Roeck is nu in balbezit. De Roeck passt de bal met de wreef. Vári heeft problemen om de bal te vangen. Vári draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De Roeck rent richting de bal. De Roeck passt de bal in één keer door. Vári bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári schiet op doel. Morales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC KARGO 0:4

43e minuut.
Ecevit geeft een lange en hoge pass. Luna kopt de bal weg. De Roeck met een sublieme pass. Vári heeft problemen om de bal te vangen. Vári draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Aparicio geeft een hoge lob. Vári kopt de bal weg. De Roeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 78%, FC KARGO 22%.
Nikosteam - FC KARGO 0:4

46e minuut.
Blanchard komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Daar is Cantona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ecevit probeert naar een medespeler te passen. Vári is nu in balbezit. Vári draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

56e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos speelt de bal door. Vári rent richting de bal. Vári schiet op doel. Navas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Luna met een sublieme pass. De Roeck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Roeck probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Hrašč komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mijal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna probeert naar een medespeler te passen. De Roeck is nu in balbezit. De Roeck schiet op doel. Morales bokst de bal weg.

77e minuut.
Solaeta probeert naar een medespeler te passen. Mijal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hrašč de bal. Hrašč draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Creus de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Luna probeert naar een medespeler te passen. Mijal is nu in balbezit. Mijal passt de bal in één keer door. Hrašč bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrašč schiet op doel. Morales bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 61%, FC KARGO 39%.
Nikosteam - FC KARGO 0:4