Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc velaine FC KARGO
tranquille Tactiek fonddecale
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 51.6
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


27e minuut.
Ríos geeft de bal voor. Temesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses begaat een overtreding. Temesi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Temesi kan niet meer verder spelen. Hrašč komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Mijal speelt de bal door. Vári rent richting de bal. Vári speelt de bal door. Hrašč is nu in balbezit. Hrašč schiet op doel. Becser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Hrašč kopt de bal weg. Vári is nu in balbezit. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ... Becser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - FC KARGO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc velaine 68%, FC KARGO 32%.
fc velaine - FC KARGO 0:1

49e minuut.
Ríos probeert naar een medespeler te passen. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses geeft een lange en hoge pass. Kradnjaković is nu in balbezit. Kradnjaković geeft een lange en hoge pass. Becser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Hrašč kopt de bal weg. Klungelig pakt Kelköse de bal. Vári rent richting de bal. Vári draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Buitenspel voor Hrašč. Goede buitenspelval van de verdediging. Gebel komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Hrašč de bal onder controle te krijgen. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Luna speelt de bal door. Hrašč rent richting de bal. Hrašč schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Skoraszewski passt de bal met de wreef. Daar is Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciuchta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc velaine 64%, FC KARGO 36%.
fc velaine - FC KARGO 0:1