Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red and Black Lions SR COLMAR
blitz Tactiek WILTORD
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 57.1
solide Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


12e minuut.
Klungelig pakt Pelta de bal. Pelta passt de bal zonder na te denken. Coxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bouche rent richting de bal. Bouche geeft een lange en hoge pass. Ghani is nu in balbezit. Ghani draait met de bal, schiet en ... Piiroja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - SR COLMAR 1:0

21e minuut.
Rejmont bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejmont passt de bal met de wreef. Vignoli heeft problemen om de bal te vangen. Ciemnota onderschept slim de pass. Ciemnota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Vignoli de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rabelo zal de hoekschop nemen. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red and Black Lions - SR COLMAR 1:1

24e minuut.
Słonimski rent richting de bal. Stefanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonimski onderschept slim de pass. Słonimski geeft de bal voor. Ciemnota krijgt zijn hoofd ertegen. Andruszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Varga onderschept slim de pass. Varga passt de bal zonder na te denken. Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghani draait met de bal, schiet en ... Biesiada verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Capristano zal de hoekschop nemen. Varga kopt de bal weg. Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghani schiet op doel. Piiroja bokst de bal weg.

29e minuut.
Nirkko geeft een hoge lob. Ghani kopt de bal weg. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. Piiroja maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - SR COLMAR 2:1

30e minuut.
Rebihić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sosna komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Słonimski met de inworp. Varga is nu in balbezit. Sosna maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sosna moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sosna schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Varga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

41e minuut.
Varga met een sublieme pass. Capristano met een sublieme pass. Biesiada rent richting de bal. Ghani verovert de bal door een tackle van achteren. Ghani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 36%, SR COLMAR 64%.
Red and Black Lions - SR COLMAR 2:1

47e minuut.
Coxas rent richting de bal. Stefanowicz onderschept slim de pass. Idígoras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelta onderschept slim de pass. Pelta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Stefanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelta rent richting de bal. Pelta haalt uit met een fantastische trap. Andruszko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Inworp. Szucki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rabelo met een sublieme pass. Szucki rent richting de bal. Szucki geeft een lange en hoge pass. Andruszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Klungelig pakt Rabelo de bal. Rabelo passt de bal met de wreef. Pelta is nu in balbezit. Coxas is nu in balbezit. Coxas draait met de bal, schiet en ... Andruszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Piiroja speelt de bal door. Forti kopt de bal weg. Ciemnota rent richting de bal. Ciemnota haalt uit met een fantastische trap. Andruszko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Coxas rent richting de bal. Coxas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red and Black Lions - SR COLMAR 2:2

79e minuut.
Biesiada kopt de bal weg. Pelta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pelta passt de bal in één keer door. Coxas is nu in balbezit. Coxas draait met de bal, schiet en ... Andruszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Idígoras de bal. Coxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxas haalt uit met een fantastische trap. Andruszko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 57%, SR COLMAR 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red and Black Lions - SR COLMAR 2:2