Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nikosteam FC Nouméa
442 bis Tactiek New
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 53.5
weak Schieten very good
good Passen solid
average Verdedigen good


3e minuut.
Argyriou onderschept slim de pass. Argyriou met een sublieme pass. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante schiet op doel. Creus probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Cantona kopt de bal weg. Argyriou met een sublieme pass. Dorantes probeert de bal aan de voet te houden. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Messaoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaoudi geeft de bal voor. Schneider springt en kopt de bal. Pietrosante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Nouméa 0:1

16e minuut.
Aponte rent richting de bal. Argyriou verovert de bal door een tackle van achteren. Argyriou probeert naar een medespeler te passen. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Nouméa 0:2

18e minuut.
Creus heeft problemen om de bal te vangen. Schneider rent richting de bal. Argyriou is nu in balbezit. Argyriou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Nouméa 0:3

20e minuut.
Argyriou passt de bal met de wreef. Pakizer is nu in balbezit. Pakizer met een sublieme pass. Pietrosante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pakizer kopt de bal weg. Daar is Argyriou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argyriou met een sublieme pass. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dorantes met de inworp. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer passt de bal zonder na te denken. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Argyriou rent richting de bal. Argyriou probeert naar een medespeler te passen. Schneider rent richting de bal. Schneider haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Nouméa 0:4

38e minuut.
Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallice onderschept slim de pass. Gallice speelt de bal door. Pakizer geeft een lange en hoge pass. Pietrosante maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Nouméa 0:5

40e minuut.
Pietrosante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorantes begaat een overtreding. Pietrosante raakt geblesseerd tijdens het duel. Gallice met een snel genomen vrije trap. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Nouméa 0:6

42e minuut.
Messaoudi verovert de bal door een tackle van achteren. Messaoudi geeft een lange en hoge pass. Navas heeft problemen om de bal te vangen. Pietrosante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Nouméa 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 67%, FC Nouméa 33%.
Nikosteam - FC Nouméa 0:7

49e minuut.
Lafouge heeft problemen om de bal te vangen. Pakizer met een sublieme pass. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap. Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Nouméa 0:8

50e minuut.
Pietrosante heeft problemen om de bal te vangen. Argyriou rent richting de bal. Argyriou passt de bal zonder na te denken. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Morales met een harde bal richting middenveld. Gallice rent richting de bal. Gallice geeft de bal voor. Schneider is nu in balbezit. Schneider haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Navas rent richting de bal. Navas geeft een hoge lob. Pietrosante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante draait met de bal, schiet en ... Morales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Nouméa 0:9

66e minuut.
Krzyżok geeft een hoge lob. Schneider kopt de bal weg. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap. Morales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Nouméa 0:10

74e minuut.
Krzyżok onderschept slim de pass. Krzyżok geeft de bal voor. Schneider rent richting de bal. Schneider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Nouméa 0:11

77e minuut.
Pakizer met een sublieme pass. Messaoudi rent richting de bal. Argyriou geeft een hoge lob. Pietrosante controleert de bal met de borst. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 66%, FC Nouméa 34%.
Nikosteam - FC Nouméa 0:11