Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nouméa Nikosteam
New Tactiek 442 bis
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 34.3
formidable Schieten average
solid Passen solid
good Verdedigen average


2e minuut.
Krzyżok geeft de bal voor. Klungelig pakt Navas de bal. Pietrosante rent richting de bal. Tamburini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburini haalt uit met een fantastische trap. Morales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Argyriou onderschept slim de pass. Argyriou geeft een hoge lob. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap. Dorantes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Nikosteam 1:0

10e minuut.
Pietrosante passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Argyriou de bal. Argyriou passt de bal met de wreef. Tamburini is nu in balbezit. Tamburini draait met de bal, schiet en ... Morales bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Juárez met een snelle inworp. Argyriou bereikt de bal nog maar net als eerste. Argyriou met een sublieme pass. Tamburini rent richting de bal. Tamburini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Daar is Pakizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakizer geeft een lange en hoge pass. Juárez kopt de bal weg. Argyriou bereikt de bal nog maar net als eerste. Argyriou geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Aponte rent richting de bal. Argyriou onderschept slim de pass. Argyriou speelt de bal door. Pietrosante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante schiet op doel. Morales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Cantona verovert de bal door een tackle van achteren. Romano met een sublieme pass. Gallice met een sublieme pass. Pietrosante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Argyriou geeft de bal voor. Pietrosante speelt de bal door. Tamburini is nu in balbezit. Tamburini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Messaoudi heeft problemen om de bal te vangen. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano passt de bal zonder na te denken. Redondo rent richting de bal. Redondo draait met de bal, schiet en ... Devilliers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Cantona is nu in balbezit. Krzyżok onderschept slim de pass. Krzyżok geeft de bal voor. Pakizer rent richting de bal. Pakizer geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Argyriou rent richting de bal. Aponte onderschept slim de pass. Aponte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Davila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davila draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Devilliers met een sublieme pass. Tamburini kopt de bal weg. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap. Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Nikosteam 2:0

38e minuut.
Klungelig pakt Navas de bal. Pietrosante verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrosante passt de bal zonder na te denken. Tamburini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburini haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Argyriou met een sublieme pass. Tamburini bereikt de bal nog maar net als eerste. Creus is nu in balbezit. Tamburini verovert de bal door een tackle van achteren. Tamburini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Nikosteam 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nouméa 35%, Nikosteam 65%.
FC Nouméa - Nikosteam 3:0

48e minuut.
Argyriou probeert naar een medespeler te passen. Pietrosante heeft problemen om de bal te vangen. Tamburini is nu in balbezit. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer passt de bal zonder na te denken. Gallice probeert naar een medespeler te passen. Tamburini is nu in balbezit. Tamburini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyżok geeft de bal voor. Tamburini rent richting de bal. Tamburini haalt uit met een fantastische trap. Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Gallice geeft de bal voor. Pietrosante bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap. Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Pakizer met een sublieme pass. Creus rent richting de bal. Pietrosante onderschept slim de pass. Pietrosante schiet op doel. Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Nikosteam 4:0

80e minuut.
Pakizer kopt de bal weg. Daar is Navas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante draait met de bal, schiet en ... Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Nikosteam 5:0

82e minuut.
Messaoudi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Argyriou rent richting de bal. Argyriou passt de bal zonder na te denken. Tamburini rent richting de bal. Tamburini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

83e minuut.
Bertoche rent richting de bal. Bertoche geeft een lange en hoge pass. Creus heeft problemen om de bal te vangen. Tamburini is nu in balbezit. Tamburini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gallice kopt de bal weg. Argyriou heeft problemen om de bal te vangen. Argyriou probeert naar een medespeler te passen. Pietrosante is nu in balbezit. Pietrosante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Argyriou passt de bal zonder na te denken. Daar is Pietrosante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lafouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante onderschept slim de pass. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Nikosteam 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nouméa 43%, Nikosteam 57%.
FC Nouméa - Nikosteam 6:0