Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc velaine SR COLMAR
tranquille Tactiek WILTORD
39% Balbezit 61%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 58.7
solid Schieten formidable
adequate Passen very good
very good Verdedigen solid


15e minuut.
Daar is Słonimski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słonimski probeert naar een medespeler te passen. Coxas is nu in balbezit. Coxas draait met de bal, schiet en ... Angelillo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo passt de bal zonder na te denken. Forti speelt de bal door. Słonimski is nu in balbezit. Słonimski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Kolotovkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piatti is nu in balbezit. Piatti geeft de bal voor. Tenu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - SR COLMAR 1:0

29e minuut.
Kolotovkin geeft de bal voor. Inworp. Coxas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Słonimski geeft de bal voor. Ciemnota krijgt zijn hoofd ertegen. Becser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Inworp. Rebihić met de inworp. Słonimski is nu in balbezit. Słonimski geeft een hoge lob. Angelillo heeft problemen om de bal te vangen. Becser bokst de bal weg. Coxas rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Baguinho heeft problemen om de bal te vangen. Baguinho speelt de bal door. Piatti is nu in balbezit. Piatti haalt uit met een fantastische trap. Piiroja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - SR COLMAR 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc velaine 68%, SR COLMAR 32%.
fc velaine - SR COLMAR 2:0

46e minuut.
Coxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pelta de bal. Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Forti geeft een hoge lob. Meneses controleert de bal met de borst. Ciemnota verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemnota schiet op doel. Becser probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc velaine - SR COLMAR 2:1

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gebel komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Rabelo passt de bal zonder na te denken. Szucki rent richting de bal. Szucki geeft een lange en hoge pass. Coxas rent richting de bal. Coxas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Pothuizen is nu in balbezit. Słonimski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pothuizen raakt geblesseerd tijdens het duel. Angelillo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gebel maakt een snoekduik en kopt de bal. Piiroja bokst de bal weg.

77e minuut.
Ciemnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Forti. Forti krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Słonimski geeft een hoge lob. Ciemnota heeft problemen om de bal te vangen. Law rent richting de bal. Ciemnota onderschept slim de pass. Ciemnota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc velaine - SR COLMAR 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc velaine 48%, SR COLMAR 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc velaine - SR COLMAR 2:2