Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KARGO Red and Black Lions
fonddecale Tactiek blitz
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
7 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 49.4
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Moczulski geeft een lange en hoge pass. Ghani heeft problemen om de bal te vangen. Skoraszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skoraszewski krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal passt de bal zonder na te denken. De Roeck is nu in balbezit. De Roeck draait met de bal, schiet en ... Andruszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - Red and Black Lions 1:0

21e minuut.
Mijal probeert naar een medespeler te passen. Vári bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári passt de bal in één keer door. De Roeck rent richting de bal. De Roeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - Red and Black Lions 2:0

26e minuut.
Ríos geeft een hoge lob. Stefanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Vári is nu in balbezit. Vári haalt uit met een fantastische trap. Andruszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - Red and Black Lions 3:0

31e minuut.
Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghani is nu in balbezit. Ghani passt de bal in één keer door. Capristano is nu in balbezit. Capristano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bouche passt de bal met de wreef. Kalemba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ríos. Kalemba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kalemba kan niet meer verder spelen. Tolu komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Vári passt de bal in één keer door. Ecevit met een sublieme pass. Luna met een sublieme pass. De Roeck is nu in balbezit. De Roeck haalt uit met een fantastische trap. Andruszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vári is nu in balbezit. Vári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - Red and Black Lions 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KARGO 50%, Red and Black Lions 50%.
FC KARGO - Red and Black Lions 4:0

57e minuut.
Palminteri onderschept slim de pass. Bouche verovert de bal door een tackle van achteren. Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouche onderschept slim de pass. Bouche met een sublieme pass. Paal! Lenczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ghani is nu in balbezit. Capristano geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Doeltrap. Hrašč komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bouche kopt de bal weg. Stefanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Hrašč is nu in balbezit. Hrašč draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - Red and Black Lions 5:0

66e minuut.
Luna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Roeck de bal. De Roeck speelt de bal door. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Idígoras passt de bal met de wreef. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorskis verovert de bal door een tackle van achteren. Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghani schiet op doel. Lenczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Daar is Idígoras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna probeert naar een medespeler te passen. Moczulski speelt de bal door. Ghani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Ghani krijgt zijn hoofd ertegen. Lenczewski met een sublieme pass. Moczulski kopt de bal weg. Ghani rent richting de bal. Ghani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Hrašč de bal onder controle te krijgen. Stefanowicz rent richting de bal. Hrašč onderschept slim de pass. Hrašč schiet op doel. Andruszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KARGO - Red and Black Lions 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KARGO 54%, Red and Black Lions 46%.
FC KARGO - Red and Black Lions 6:0