Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red and Black Lions FC KARGO
blitz Tactiek fonddecale
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 56.8
solid Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Luna rent richting de bal. Andraszak onderschept slim de pass. Andraszak passt de bal in één keer door. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lenczewski bokst de bal weg.

11e minuut.
Mijal rent richting de bal. Mijal geeft de bal voor. Daar is Andraszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vári bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári haalt uit met een fantastische trap. Andruszko bokst de bal weg.

23e minuut.
Idígoras probeert naar een medespeler te passen. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vári is nu in balbezit. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna passt de bal in één keer door. Ecevit rent richting de bal. Ecevit geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Capristano verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Capristano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capristano probeert naar een medespeler te passen. Ghani is nu in balbezit. Ghani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De Roeck is nu in balbezit. Idígoras begaat een overtreding. De Roeck raakt geblesseerd tijdens het duel. Ríos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vári maakt een snoekduik en kopt de bal. Andruszko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Vári is nu in balbezit. Vári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC KARGO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 46%, FC KARGO 54%.
Red and Black Lions - FC KARGO 0:1

48e minuut.
Vignoli rent richting de bal. Vári is nu in balbezit. Vignoli begaat een overtreding. Vignoli krijgt een gele kaart.

50e minuut.
De Roeck rent richting de bal. De Roeck geeft een hoge lob. Vári rent richting de bal. Vári haalt uit met een fantastische trap. Andruszko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Ecevit is nu in balbezit. Ecevit passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vári de bal. Vári schiet op doel. Andruszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC KARGO 0:2

61e minuut.
Inworp. Hrašč komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Daar is Moczulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ecevit rent richting de bal. Ecevit met een sublieme pass. Vári bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ríos is nu in balbezit. Ríos passt de bal in één keer door. Vári bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 63%, FC KARGO 37%.
Red and Black Lions - FC KARGO 0:2