Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAVE_THE_TRADER FC Nouméa
442_CENTRE Tactiek New
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 55.5
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
formidabel Verdedigen solide


8e minuut.
Argyriou rent richting de bal. Argyriou geeft een hoge lob. Lonardi kan de bal niet met de borst controleren. Pietrosante verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrosante draait met de bal, schiet en ... Tesařík bokst de bal weg.

11e minuut.
Gallice speelt de bal door. Argyriou rent richting de bal. Argyriou passt de bal in één keer door. Tamburini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Messaoudi rent richting de bal. Chiai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Messaoudi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gallice zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tamburini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gallice met een sublieme pass. Tamburini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburini passt de bal in één keer door. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Comeford is nu in balbezit. Tamburini verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Argyriou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pakizer kopt de bal weg. Tesařík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Byrgiel speelt de bal door. Pakizer met een sublieme pass. Zygarlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosante onderschept slim de pass. Pietrosante draait met de bal, schiet en ... Tesařík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAVE_THE_TRADER 63%, FC Nouméa 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAVE_THE_TRADER - FC Nouméa 0:0

55e minuut.
Doeltrap. Devilliers trapt de bal weg van het doel. Argyriou kopt de bal weg. Tamburini is nu in balbezit. Tamburini geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Daar is Comeford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamburini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Comeford. Comeford krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Byrgiel probeert naar een medespeler te passen. Perrini met een sublieme pass. Gallice rent richting de bal. Gallice geeft een hoge lob. Tamburini is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Argyriou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chiai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburini onderschept slim de pass. Tamburini draait met de bal, schiet en ... Tesařík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVE_THE_TRADER - FC Nouméa 0:1

72e minuut.
Zygarlicki is nu in balbezit. Pietrosante bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agnes. Agnes krijgt een gele kaart. Pietrosante is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gallice zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Lonardi probeert de bal aan de voet te houden. Gallice speelt de bal door. Pakizer is nu in balbezit. Pakizer geeft een lange en hoge pass. Tamburini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lonardi kan de bal niet met de borst controleren. Pietrosante rent richting de bal. Pietrosante passt de bal zonder na te denken. Tamburini is nu in balbezit. Tamburini draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAVE_THE_TRADER 56%, FC Nouméa 44%.
SAVE_THE_TRADER - FC Nouméa 0:1