Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Montluçon Nikosteam
les vinces Tactiek 442 bis
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
41 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.1 gemiddelde waardering 33.8
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik passt de bal zonder na te denken. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk draait met de bal, schiet en ... Paal! Polewczyk rent richting de bal. Aponte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aponte krijgt een gele kaart. Polewczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polewczyk neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Nikosteam 1:0

4e minuut.
Guinet probeert naar een medespeler te passen. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Domecki raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Domecki neemt zijn aanloop. Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Nikosteam 2:0

6e minuut.
Rizov rent richting de bal. Rizov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guinet de bal. Guinet geeft de bal voor. Polewczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Nikosteam 3:0

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kożusznik neemt de hoekschop. Polewczyk heeft problemen om de bal te vangen. Domecki is nu in balbezit. Domecki schiet op doel. Morales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Rizov passt de bal met de wreef. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki is nu in balbezit. Domecki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Creus de bal onder controle te krijgen. Morales bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kożusznik probeert naar een medespeler te passen. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorantes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Polewczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polewczyk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Nikosteam 4:0

17e minuut.
Kożusznik met een sublieme pass. Rizov heeft problemen om de bal te vangen. Rizov passt de bal met de wreef. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Nikosteam 5:0

23e minuut.
Aponte probeert de bal met de borst te controleren. Rizov is nu in balbezit. Rizov passt de bal in één keer door. Domecki rent richting de bal. Domecki schiet op doel. Morales bokst de bal weg.

26e minuut.
Fijałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kożusznik heeft problemen om de bal te vangen. Kożusznik passt de bal in één keer door. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Aponte kopt de bal weg. Daar is Cantona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guinet probeert naar een medespeler te passen. Domecki rent richting de bal. Domecki haalt uit met een fantastische trap. Morales bokst de bal weg.

30e minuut.
Guinet rent richting de bal. Guinet probeert naar een medespeler te passen. Rizov geeft een lange en hoge pass. Polewczyk springt en kopt de bal. Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Nikosteam 6:0

31e minuut.
Guinet passt de bal in één keer door. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki passt de bal in één keer door. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Guinet geeft een lange en hoge pass. Navas heeft problemen om de bal te vangen. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. Morales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Nikosteam 7:0

33e minuut.
Guinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinet geeft de bal voor. Klungelig pakt Lafouge de bal. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Nikosteam 8:0

36e minuut.
Polewczyk passt de bal in één keer door. Rizov is nu in balbezit. Rizov passt de bal in één keer door. Domecki heeft problemen om de bal te vangen. Domecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Rizov passt de bal zonder na te denken. Domecki is nu in balbezit. Domecki passt de bal met de wreef. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Nikosteam 9:0

43e minuut.
Klungelig pakt Guinet de bal. Guinet speelt de bal door. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Nikosteam 10:0

44e minuut.
Domecki is nu in balbezit. Domecki draait met de bal, schiet en ... Creus probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guinet zal de hoekschop nemen. Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 24%, Nikosteam 76%.
FC Montluçon - Nikosteam 10:0

46e minuut.
Zev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zev geeft de bal voor. Daar is Creus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domecki is nu in balbezit. Domecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Rizov probeert naar een medespeler te passen. Domecki controleert de bal met de borst. Domecki passt de bal zonder na te denken. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk schiet op doel. Morales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Domecki passt de bal zonder na te denken. Kożusznik speelt de bal door. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk schiet op doel. Morales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Nikosteam 11:0

59e minuut.
Redondo speelt de bal door. Rizov met een sublieme pass. Guinet rent richting de bal. Guinet geeft een lange en hoge pass. Polewczyk rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Nikosteam 12:0

62e minuut.
Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik passt de bal met de wreef. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk schiet op doel. Morales probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Klungelig pakt Guinet de bal. Guinet geeft de bal voor. Daar is Domecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Nikosteam 13:0

66e minuut.
Polewczyk passt de bal met de wreef. Domecki rent richting de bal. Domecki draait met de bal, schiet en ... Creus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morales probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Daar is Domecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domecki passt de bal in één keer door. Kożusznik speelt de bal door. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Nikosteam 14:0

70e minuut.
Daar is Redondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano is nu in balbezit. Kożusznik begaat een overtreding. Kożusznik krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Navas rent richting de bal. Polewczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Polewczyk probeert naar een medespeler te passen. Domecki is nu in balbezit. Domecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Davila kopt de bal weg. Romano speelt de bal door. Daar is Cantona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Nikosteam 14:1

78e minuut.
Polewczyk is nu in balbezit. Navas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Polewczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Polewczyk neemt zijn aanloop. Morales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Nikosteam 15:1

79e minuut.
Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik onderschept slim de pass. Kożusznik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Polewczyk de bal. Polewczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Guinet kopt de bal weg. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk probeert naar een medespeler te passen. Domecki rent richting de bal. Domecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Salinas kopt de bal weg. Rizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizov passt de bal met de wreef. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Guinet rent richting de bal. Guinet passt de bal zonder na te denken. Domecki rent richting de bal. Domecki haalt uit met een fantastische trap. Daar is Navas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Guinet met een sublieme pass. Domecki is nu in balbezit. Domecki passt de bal met de wreef. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montluçon - Nikosteam 16:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montluçon 33%, Nikosteam 67%.
FC Montluçon - Nikosteam 16:1