Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nikosteam FC Montluçon
442 bis Tactiek les vinces
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 54.6
matig Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Domecki kopt de bal weg. Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle probeert naar een medespeler te passen. Rizov geeft de bal voor. Polewczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Morales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Rizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizov passt de bal zonder na te denken. Domecki rent richting de bal. Domecki schiet op doel. Creus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Juárez geeft een hoge lob. Romano is nu in balbezit. Guinet verovert de bal door een tackle van achteren. Guinet geeft een hoge lob. Polewczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Montluçon 0:1

13e minuut.
Waddle geeft de bal voor. Lafouge controleert de bal met de borst. Polewczyk is nu in balbezit. Domecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki haalt uit met een fantastische trap. Morales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Zev met een sublieme pass. Waddle rent richting de bal. Waddle probeert naar een medespeler te passen. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Polewczyk de bal. Polewczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Montluçon 0:2

19e minuut.
Dorantes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guinet met de inworp. Polewczyk kan de bal niet met de borst controleren. Polewczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Guinet rent richting de bal. Guinet passt de bal zonder na te denken. Daar is Polewczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Montluçon 0:3

21e minuut.
Davila passt de bal in één keer door. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinet met een sublieme pass. Daar is Domecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Domecki is nu in balbezit. Rizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizov passt de bal zonder na te denken. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. Morales bokst de bal weg.

29e minuut.
Guinet rent richting de bal. Lafouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinet verovert de bal door een tackle van achteren. Guinet geeft een hoge lob. Polewczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Montluçon 0:4

32e minuut.
Guinet met een sublieme pass. Domecki rent richting de bal. Domecki passt de bal zonder na te denken. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Guinet heeft problemen om de bal te vangen. Guinet passt de bal in één keer door. Domecki is nu in balbezit. Domecki schiet op doel. Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Montluçon 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 83%, FC Montluçon 17%.
Nikosteam - FC Montluçon 0:5

48e minuut.
Guinet is nu in balbezit. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk passt de bal in één keer door. Domecki rent richting de bal. Domecki schiet op doel. Morales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Creus trapt de bal weg. Guinet kopt de bal weg. Domecki is nu in balbezit. Domecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Guinet speelt de bal door. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Domecki de bal. Domecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zev geeft een lange en hoge pass. Waddle speelt de bal door. Rizov probeert naar een medespeler te passen. Polewczyk heeft problemen om de bal te vangen. Polewczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Montluçon 0:6

63e minuut.
Guinet probeert naar een medespeler te passen. Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle passt de bal met de wreef. Domecki rent richting de bal. Domecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Guinet probeert naar een medespeler te passen. Rizov met een sublieme pass. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk draait met de bal, schiet en ... Morales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Montluçon 0:7

66e minuut.
Rizov is nu in balbezit. Rizov passt de bal in één keer door. Domecki probeert naar een medespeler te passen. Polewczyk heeft problemen om de bal te vangen. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. Morales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Montluçon 0:8

69e minuut.
Guinet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domecki is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Lafouge ... Strafschop! Lafouge krijgt een gele kaart. Domecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Domecki neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Polewczyk heeft problemen om de bal te vangen. Polewczyk speelt de bal door. Domecki rent richting de bal. Domecki draait met de bal, schiet en ... Morales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Montluçon 0:9

82e minuut.
Lafouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijałkowski onderschept slim de pass. Fijałkowski met een sublieme pass. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - FC Montluçon 0:10

87e minuut.
Guinet is nu in balbezit. Guinet passt de bal in één keer door. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. Morales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 80%, FC Montluçon 20%.
Nikosteam - FC Montluçon 0:10