Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maracaîbo FC Antibes
4-5-1 à 1 Ailie Tactiek Gérard
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
67.7 gemiddelde waardering 63.7
incredible Schieten formidable
excellent Passen good
outstanding Verdedigen brilliant


5e minuut.
Ylistalo is nu in balbezit. Ylistalo passt de bal in één keer door. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti draait met de bal, schiet en ... Mishaelov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Antibes 0:1

7e minuut.
Mäntyrinne met een sublieme pass. Bosquier probeert naar een medespeler te passen. Biaggi heeft problemen om de bal te vangen. Drummond is nu in balbezit. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mäntyrinne passt de bal met de wreef. Bosquier probeert naar een medespeler te passen. Sázavský bereikt de bal nog maar net als eerste. Sázavský geeft de bal voor. Drummond maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Reymond is nu in balbezit. Leśko speelt de bal door. Drouet met een sublieme pass. Drummond is nu in balbezit. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Ardelean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bosquier rent richting de bal. Drummond is nu in balbezit. Samakis rent richting de bal. Drummond verovert de bal door een tackle van achteren. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maracaîbo FC - Antibes 1:1

33e minuut.
Mäntyrinne is nu in balbezit. Mäntyrinne probeert naar een medespeler te passen. Samakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond onderschept slim de pass. Drummond draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mäntyrinne probeert naar een medespeler te passen. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier passt de bal zonder na te denken. Drummond is nu in balbezit. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Ardelean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bosquier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drummond krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier geeft een hoge lob. Lončar onderschept slim de pass. Drummond is nu in balbezit. Drummond haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracaîbo FC 48%, Antibes 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maracaîbo FC - Antibes 1:1

47e minuut.
Drouet geeft een lange en hoge pass. Samakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond schiet op doel. Ardelean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Antibes 2:1

49e minuut.
Ylistalo is nu in balbezit. Ylistalo passt de bal zonder na te denken. Bousquet rent richting de bal. Bousquet draait met de bal, schiet en ... Mishaelov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maracaîbo FC - Antibes 2:2

53e minuut.
Ylistalo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mas komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Leśko speelt de bal door. Mäntyrinne rent richting de bal. Nicole schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nicole krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Doeltrap. Jacowski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Aiuti kopt de bal weg. Daar is Trivellato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bousquet verovert de bal door een tackle van achteren. Bousquet draait met de bal, schiet en ... Mishaelov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Buitenspel voor Aiuti. Goede buitenspelval van de verdediging. Miklos komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne speelt de bal door. Klungelig pakt Drouet de bal. Drouet geeft de bal voor. Drummond krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Sázavský rent richting de bal. Sázavský passt de bal zonder na te denken. Drouet met een sublieme pass. Drummond rent richting de bal. Drummond schiet op doel. Ardelean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Miklos is nu in balbezit. Miklos passt de bal met de wreef. Drummond rent richting de bal. Drummond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Antibes 3:2

82e minuut.
Sázavský met een sublieme pass. Drouet is nu in balbezit. Drouet probeert naar een medespeler te passen. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Mas kan de bal niet met de borst controleren. Mas speelt de bal door. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maracaîbo FC - Antibes 3:3

89e minuut.
Miklos kopt de bal weg. Mäntyrinne met een sublieme pass. Drummond is nu in balbezit. Drummond draait met de bal, schiet en ... Samakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Drouet bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drouet neemt de hoekschop. Drummond springt en kopt de bal. Ardelean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Antibes 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracaîbo FC 44%, Antibes 56%.
Maracaîbo FC - Antibes 4:3