Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antibes Maracaîbo FC
Gérard Tactiek 4-5-1 à 1 Ailie
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
63.5 gemiddelde waardering 64.8
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


13e minuut.
Trivellato geeft de bal voor. Ninoiu kopt de bal weg. Herulcas is nu in balbezit. Herulcas geeft de bal voor. Mas rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - Maracaîbo FC 1:0

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Noble zal de hoekschop nemen. Bousquet rent richting de bal. Mas is nu in balbezit. Mas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - Maracaîbo FC 2:0

28e minuut.
Bousquet met een sublieme pass. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski geeft een hoge lob. Mas krijgt zijn hoofd ertegen. Lăzărescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - Maracaîbo FC 3:0

36e minuut.
Chişcanu geeft een hoge lob. Inworp. Bosquier met een snelle inworp. Mäntyrinne geeft de bal voor. Drummond rent richting de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Gutierrez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bosquier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gutierrez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bambrowski de bal. Bambrowski geeft een hoge lob. Bousquet springt en kopt de bal. Lăzărescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - Maracaîbo FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antibes 41%, Maracaîbo FC 59%.
Antibes - Maracaîbo FC 4:0

49e minuut.
Mäntyrinne is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noble. Mäntyrinne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mäntyrinne zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Bosquier de bal. Bosquier geeft een lange en hoge pass. Drummond springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mäntyrinne rent richting de bal. Biskupski rent richting de bal. Bosquier verovert de bal door een tackle van achteren. Bosquier draait met de bal, schiet en ... Ardelean werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Biskupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier onderschept slim de pass. Bosquier speelt de bal door. Drummond is nu in balbezit. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Ardelean bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - Maracaîbo FC 4:1

65e minuut.
Daar is Mäntyrinne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäntyrinne met een sublieme pass. Drummond is nu in balbezit. Drummond draait met de bal, schiet en ... Ardelean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - Maracaîbo FC 4:2

74e minuut.
Bosquier rent richting de bal. Bosquier geeft een lange en hoge pass. Drouet kopt de bal weg. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ninoiu is nu in balbezit. Ninoiu passt de bal met de wreef. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet draait met de bal, schiet en ... Lăzărescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - Maracaîbo FC 5:2

87e minuut.
Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski passt de bal zonder na te denken. Noble bereikt de bal nog maar net als eerste. Noble geeft de bal voor. Bousquet springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gutierrez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bosquier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mäntyrinne rent richting de bal. Mäntyrinne geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antibes 52%, Maracaîbo FC 48%.
Antibes - Maracaîbo FC 5:2