Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dojna sapiacains
3-5-2 rops Tactiek Cheyenne
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.5 gemiddelde waardering 59.3
formidable Schieten excellent
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Guoli onderschept slim de pass. Skiba begaat een overtreding. Guoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guoli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli schiet op doel. Frimodig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - sapiacains 0:1

3e minuut.
Rochette met de inworp. Guoli rent richting de bal. Środoń maakt een afschuwelijke overtreding. Środoń krijgt een gele kaart. Guoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guoli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balseiro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Inworp. Nguyen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Środoń is nu in balbezit. Środoń geeft een lange en hoge pass. Gallardo springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Dutruel met een sublieme pass. Balseiro kopt de bal weg. Buchan heeft problemen om de bal te vangen. Rígoli rent richting de bal. Rígoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Środoń verovert de bal door een tackle van achteren. Środoń passt de bal in één keer door. Nguyen is nu in balbezit. Nguyen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zekeridis geeft een hoge lob. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli passt de bal zonder na te denken. Salle heeft problemen om de bal te vangen. Salle geeft een lange en hoge pass. Frimodig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nguyen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dojna - sapiacains 1:1

38e minuut.
Gallardo kopt de bal weg. Brébion rent richting de bal. Brébion geeft een lange en hoge pass. Gallardo krijgt zijn hoofd ertegen. Dutruel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - sapiacains 2:1

39e minuut.
Guoli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Balseiro de bal. Buchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro verovert de bal door een tackle van achteren. Balseiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Jacques onderschept slim de pass. Jacques met een sublieme pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Dutruel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Eviren probeert de bal met de borst te controleren. Rígoli rent richting de bal. Rígoli passt de bal zonder na te denken. Balseiro is nu in balbezit. Balseiro schiet op doel. Frimodig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salle rent richting de bal. Salle speelt de bal door. Rígoli rent richting de bal. Rígoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dojna - sapiacains 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dojna 62%, sapiacains 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dojna - sapiacains 2:2

54e minuut.
Doeltrap. Momchilov komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Gallardo is nu in balbezit. Epremyan rent richting de bal. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - sapiacains 3:2

64e minuut.
Skiba is nu in balbezit. Skiba probeert naar een medespeler te passen. Brébion is nu in balbezit. Brébion geeft de bal voor. Blanco maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rochette rent richting de bal. Rochette met een sublieme pass. Salle is nu in balbezit. Salle passt de bal zonder na te denken. Rígoli rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ledesma speelt de bal door. Guoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoli passt de bal met de wreef. Momchilov is nu in balbezit. Momchilov schiet op doel. Frimodig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Środoń geeft een lange en hoge pass. Blanco is nu in balbezit. Zekeridis rent richting de bal. Blanco onderschept slim de pass. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Dutruel bokst de bal weg.

74e minuut.
Inworp. Nguyen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Środoń rent richting de bal. Środoń geeft een hoge lob. Blanco maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Frimodig trapt de bal weg. Klungelig pakt Domingo de bal. Gallardo rent richting de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Dutruel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Skiba is nu in balbezit. Skiba passt de bal in één keer door. Guoli met een sublieme pass. Rígoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rígoli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salle bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salle neemt de hoekschop. Rígoli rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rígoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rígoli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dojna - sapiacains 3:3

86e minuut.
Środoń kopt de bal weg. Blanco is nu in balbezit. Epremyan rent richting de bal. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco draait met de bal, schiet en ... Dutruel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dojna 58%, sapiacains 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dojna - sapiacains 3:3