Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sapiacains dojna
Cheyenne Tactiek 3-5-2 rops
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.1 gemiddelde waardering 59.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Salle rent richting de bal. Salle geeft een lange en hoge pass. Buchan heeft problemen om de bal te vangen. Balseiro verovert de bal door een tackle van achteren. Balseiro schiet op doel. Frimodig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Inworp. Brébion met een snelle inworp. Jacques rent richting de bal. Jacques geeft de bal voor. Gallardo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Blanco rent richting de bal. Epremyan maakt een afschuwelijke overtreding. Blanco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brébion met een snel genomen vrije trap. Blanco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Salle is nu in balbezit. Salle met een sublieme pass. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli haalt uit met een fantastische trap. Frimodig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - dojna 1:0

15e minuut.
Jacques met een sublieme pass. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle passt de bal in één keer door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Balseiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rígoli rent richting de bal. Buchan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buchan krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Jacques rent richting de bal. Jacques passt de bal zonder na te denken. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle geeft een lange en hoge pass. Gallardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Dutruel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Brébion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brébion geeft een lange en hoge pass. Rochette is nu in balbezit. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Fernández Carbajo verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Carbajo geeft de bal voor. Daar is Buchan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balseiro is nu in balbezit. Balseiro draait met de bal, schiet en ... Frimodig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli draait met de bal, schiet en ... Frimodig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - dojna 2:0

29e minuut.
Daar is Zekeridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Carbajo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Blanco raakt geblesseerd tijdens het duel. Gallardo neemt de penalty, wat een uithaal! Dutruel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rígoli passt de bal zonder na te denken. Salle bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle probeert naar een medespeler te passen. Rígoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rígoli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 46%, dojna 54%.
sapiacains - dojna 2:0

49e minuut.
Zekeridis geeft een hoge lob. Meriem kopt de bal weg. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Dutruel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - dojna 2:1

55e minuut.
Jacques passt de bal met de wreef. Bayle is nu in balbezit. Bayle probeert naar een medespeler te passen. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sapiacains - dojna 2:2

59e minuut.
Inworp. Zekeridis met de inworp. Doboş probeert naar een medespeler te passen. Salle is nu in balbezit. Salle geeft de bal voor. Frimodig bokst de bal weg.

61e minuut.
Guoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoli probeert naar een medespeler te passen. Salle rent richting de bal. Salle geeft de bal voor. Balseiro springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Guoli met een sublieme pass. Salle bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle speelt de bal door. Rígoli rent richting de bal. Rígoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Guoli speelt de bal door. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette passt de bal zonder na te denken. Rígoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rígoli haalt uit met een fantastische trap. Frimodig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Brébion de bal. Brébion speelt de bal door. Jacques speelt de bal door. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Balseiro rent richting de bal. Guoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jacques krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Bayle probeert naar een medespeler te passen. Jacques rent richting de bal. Jacques passt de bal in één keer door. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Środoń passt de bal met de wreef. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffin begaat een overtreding. Raffin krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Dutruel speelt de bal door. Środoń kopt de bal weg. Brébion controleert de bal met de borst. Brébion geeft een hoge lob. Gallardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Dutruel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Dutruel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - dojna 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 40%, dojna 60%.
sapiacains - dojna 2:3