Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elsa Football Club Brothers for life
a Tactiek PRISE EN MAIN
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 56.7
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Tracz rent richting de bal. Tracz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kroča met een snelle inworp. Pentikkä geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kroča verovert de bal door een tackle van achteren. Kroča geeft de bal voor. Tracz met een sublieme pass. Macías rent richting de bal. Macías draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Heinz geeft een hoge lob. Daar is Siigur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Homem de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Homem de Mello haalt uit met een fantastische trap. Ben Barek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Brothers for life 0:1

23e minuut.
Morfonios speelt de bal door. Pietrkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrkiewicz speelt de bal door. Homem de Mello rent richting de bal. Homem de Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Brothers for life 0:2

25e minuut.
Šram geeft de bal voor. Mednyánszky heeft problemen om de bal te vangen. Jewutis onderschept slim de pass. Jewutis draait met de bal, schiet en ... Franceschini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Macón rent richting de bal. Heinz verovert de bal door een tackle van achteren. Heinz geeft de bal voor. Homem de Mello is nu in balbezit. Homem de Mello draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Siigur geeft een lange en hoge pass. Daar is Heinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macón rent richting de bal. Macón schiet op doel. Franceschini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas geeft een lange en hoge pass. Franceschini bokst de bal weg.

44e minuut.
Natouri passt de bal in één keer door. Morfonios probeert naar een medespeler te passen. Pentikkä met een sublieme pass. Llosa rent richting de bal. Llosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elsa Football Club 54%, Brothers for life 46%.
Elsa Football Club - Brothers for life 0:2

46e minuut.
Jewutis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Macías de bal onder controle te krijgen. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón draait met de bal, schiet en ... Macías probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Fonseca geeft een hoge lob. Jewutis rent richting de bal. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Sande probeert naar een medespeler te passen. Homem de Mello rent richting de bal. Šram rent richting de bal. Llosa verovert de bal door een tackle van achteren. Llosa draait met de bal, schiet en ... Ben Barek bokst de bal weg. Homem de Mello is nu in balbezit. Homem de Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Brothers for life 0:3

66e minuut.
Pudełko komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sauvage komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Šram kopt de bal weg. Pentikkä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pentikkä passt de bal zonder na te denken. Llosa rent richting de bal. Llosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pudełko probeert naar een medespeler te passen. Salas heeft problemen om de bal te vangen. Salas speelt de bal door. Jewutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jewutis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Šram maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Heinz heeft problemen om de bal te vangen. Sauvage rent richting de bal. Sauvage draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Lacroix is nu in balbezit. Lacroix geeft de bal voor. Klungelig pakt Heinz de bal. Jewutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jewutis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elsa Football Club 44%, Brothers for life 56%.
Elsa Football Club - Brothers for life 0:3