Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brothers for life Elsa Football Club
PRISE EN MAIN Tactiek a
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 55
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Natouri neemt de hoekschop. Juhart kopt de bal weg. Klungelig pakt Morfonios de bal. Fonseca rent richting de bal. Fonseca schiet op doel. Hammarberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Natouri neemt de hoekschop. Jewutis springt en kopt de bal. Paal!

6e minuut.
Klungelig pakt Noodapera de bal. Homem de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca begaat een overtreding. Fonseca krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Pietrkiewicz geeft een hoge lob. Homem de Mello kopt de bal weg. Klungelig pakt Šram de bal. Noodapera is nu in balbezit. Noodapera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Pietrkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matras met een sublieme pass. Natouri speelt de bal door. Macón is nu in balbezit. Macón haalt uit met een fantastische trap. Hammarberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Morfonios passt de bal zonder na te denken. Daar is Noodapera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noodapera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sande komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Siigur kopt de bal weg. Pentikkä probeert naar een medespeler te passen. Siigur is nu in balbezit. Homem de Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Homem de Mello schiet op doel. Ben Barek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noodapera rent richting de bal. Noodapera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Juhart geeft een lange en hoge pass. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca met een sublieme pass. Sauvage rent richting de bal. Sauvage draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Macón is nu in balbezit. Macón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Morfonios passt de bal met de wreef. Noodapera rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morfonios neemt de hoekschop. Matras krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Juhart geeft een lange en hoge pass. Šram kopt de bal weg. Mednyánszky geeft een hoge lob. Homem de Mello heeft problemen om de bal te vangen. Homem de Mello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lacroix zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Natouri probeert naar een medespeler te passen. Sauvage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauvage draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brothers for life 35%, Elsa Football Club 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brothers for life - Elsa Football Club 0:0

47e minuut.
Pietrkiewicz rent richting de bal. Pietrkiewicz met een sublieme pass. Šram geeft een hoge lob. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón haalt uit met een fantastische trap. Hammarberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Matras verovert de bal door een tackle van achteren. Matras geeft een hoge lob. Homem de Mello kopt de bal weg. Noodapera is nu in balbezit. Noodapera schiet op doel. Ben Barek bokst de bal weg.

62e minuut.
Morfonios geeft de bal voor. Daar is Lacroix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Homem de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Homem de Mello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - Elsa Football Club 1:0

63e minuut.
Pudełko komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pudełko met een sublieme pass. Jewutis is nu in balbezit. Macón rent richting de bal. Macón haalt uit met een fantastische trap. Hammarberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brothers for life - Elsa Football Club 1:1

88e minuut.
Sande speelt de bal door. Matras probeert naar een medespeler te passen. Homem de Mello is nu in balbezit. Homem de Mello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - Elsa Football Club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brothers for life 51%, Elsa Football Club 49%.
Brothers for life - Elsa Football Club 2:1