Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sapiacains Antibes
Cheyenne Tactiek Gérard
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
61.3 gemiddelde waardering 64.2
excellent Schieten formidable
solid Passen good
excellent Verdedigen incredible


4e minuut.
Rochette is nu in balbezit. Foulidis begaat een overtreding. Rochette raakt geblesseerd tijdens het duel. Guoli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balseiro springt en kopt de bal. Ardelean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Fernández Carbajo verovert de bal door een tackle van achteren. Nicole verovert de bal door een tackle van achteren. Nicole passt de bal zonder na te denken. Reymond is nu in balbezit. Reymond draait met de bal, schiet en ... Dutruel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Salle geeft een lange en hoge pass. Rígoli is nu in balbezit. Samakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rígoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rígoli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ardelean bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Klungelig pakt Nicole de bal. Nicole probeert naar een medespeler te passen. Aiuti rent richting de bal. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Dutruel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Reymond is nu in balbezit. Reymond geeft een lange en hoge pass. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Domingo heeft problemen om de bal te vangen. Reymond is nu in balbezit. Domingo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reymond is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Aiuti neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Reymond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Aiuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reymond is nu in balbezit. Reymond passt de bal zonder na te denken. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 50%, Antibes 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sapiacains - Antibes 0:0

51e minuut.
Daar is Nicole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicole passt de bal zonder na te denken. Charpentier probeert naar een medespeler te passen. Salle bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Momchilov komt het veld opgelopen. Salle met een snelle inworp. Guoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoli geeft een hoge lob. Momchilov springt en kopt de bal. Ardelean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Nicole passt de bal met de wreef. Bartkiewicz is nu in balbezit. Bartkiewicz passt de bal zonder na te denken. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Guoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Biaggi de bal. Rígoli onderschept slim de pass. Rígoli draait met de bal, schiet en ... Ardelean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Momchilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Momchilov haalt uit met een fantastische trap. Ardelean bokst de bal weg.

62e minuut.
Rochette probeert naar een medespeler te passen. Guoli rent richting de bal. Guoli passt de bal in één keer door. Rígoli rent richting de bal. Rígoli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggi passt de bal met de wreef. Momchilov heeft problemen om de bal te vangen. Momchilov draait met de bal, schiet en ... Ardelean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Antibes 1:0

63e minuut.
Guoli passt de bal met de wreef. Salle bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle probeert naar een medespeler te passen. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli draait met de bal, schiet en ... Ardelean bokst de bal weg.

65e minuut.
Buitenspel voor Aiuti. Goede buitenspelval van de verdediging. Mas komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Charpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Charpentier geeft de bal voor. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Momchilov verovert de bal door een tackle van achteren. Momchilov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zekeridis verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartkiewicz met de inworp. Mas rent richting de bal. Mas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Epremyan. Mas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicole met een snel genomen vrije trap. Mas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Salle bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle passt de bal zonder na te denken. Guoli speelt de bal door. Rígoli heeft problemen om de bal te vangen. Rígoli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Salle probeert naar een medespeler te passen. Rígoli rent richting de bal. Momchilov is nu in balbezit. Momchilov schiet op doel. Ardelean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Antibes 2:0

90e minuut.
Charpentier rent richting de bal. Nicole onderschept slim de pass. Nicole passt de bal zonder na te denken. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti draait met de bal, schiet en ... Dutruel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 34%, Antibes 66%.
sapiacains - Antibes 2:0