Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maracaîbo FC dojna
4-5-1 à 1 Ailie Tactiek 3-5-2 rops
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
66.1 gemiddelde waardering 59.3
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Drummond de bal. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Frimodig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - dojna 1:0

8e minuut.
Frimodig speelt de bal door. Skiba kopt de bal weg. Kuśmierzak rent richting de bal. Blanco onderschept slim de pass. Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maracaîbo FC - dojna 1:1

10e minuut.
de Oliveira Serra probeert naar een medespeler te passen. Mäntyrinne probeert naar een medespeler te passen. Bosquier is nu in balbezit. Bosquier geeft een lange en hoge pass. Daar is Buchan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drummond is nu in balbezit. Drummond draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - dojna 2:1

28e minuut.
Mäntyrinne met een sublieme pass. Bosquier is nu in balbezit. Cedrón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cedrón krijgt een gele kaart. Bosquier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mäntyrinne zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Drummond springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Buchan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bosquier met de inworp. Mäntyrinne geeft de bal voor. Drummond springt en kopt de bal. Frimodig bokst de bal weg.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Cedrón de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bosquier neemt de hoekschop. Drummond rent richting de bal. Drummond schiet op doel. Frimodig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

36e minuut.
Brébion met een snelle inworp. Jacques rent richting de bal. Mäntyrinne probeert naar een medespeler te passen. Drummond is nu in balbezit. Drummond draait met de bal, schiet en ... Frimodig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracaîbo FC 36%, dojna 64%.
Maracaîbo FC - dojna 2:1

55e minuut.
Bosquier onderschept slim de pass. Bosquier geeft een lange en hoge pass. Środoń heeft problemen om de bal te vangen. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
de Oliveira Serra passt de bal zonder na te denken. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet verovert de bal door een tackle van achteren. Drouet geeft de bal voor. Bosquier maakt een snoekduik en kopt de bal. Frimodig bokst de bal weg.

65e minuut.
Ledesma kopt de bal weg. Drouet met een sublieme pass. Klungelig pakt Buchan de bal. Drummond rent richting de bal. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Frimodig bokst de bal weg.

67e minuut.
Bosquier rent richting de bal. Bosquier probeert naar een medespeler te passen. Drummond rent richting de bal. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Frimodig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - dojna 3:1

68e minuut.
Drouet met een sublieme pass. Leśko met een sublieme pass. Drummond is nu in balbezit. Drummond draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - dojna 4:1

75e minuut.
Skiba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meriem komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Drouet rent richting de bal. Drouet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buchan de bal. Mäntyrinne rent richting de bal. Mäntyrinne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracaîbo FC 35%, dojna 65%.
Maracaîbo FC - dojna 4:1