Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pingouins Elsa Football Club
4-3-3 Tactiek a
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.4 gemiddelde waardering 54.9
average Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Wortmann verovert de bal door een tackle van achteren. Macías onderschept slim de pass. Macón is nu in balbezit. Macón schiet op doel. Sánchez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pingouins - Elsa Football Club 0:1

11e minuut.
Mostowski heeft problemen om de bal te vangen. Tracz geeft de bal voor. Wortmann kan de bal niet met de borst controleren. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pingouins - Elsa Football Club 0:2

13e minuut.
Hasmagić rent richting de bal. Hasmagić passt de bal zonder na te denken. Będziński heeft problemen om de bal te vangen. Będziński draait met de bal, schiet en ... Ben Barek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jewutis rent richting de bal. Deufel verovert de bal door een tackle van achteren. Macías begaat een overtreding. Macías krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Macón speelt de bal door. Natouri is nu in balbezit. Natouri passt de bal zonder na te denken. Macías rent richting de bal. Macías schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sánchez trapt de bal weg. Natouri kopt de bal weg. Macón is nu in balbezit. Macón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Šram onderschept slim de pass. Šram probeert naar een medespeler te passen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas geeft de bal voor. Macón krijgt zijn hoofd ertegen. Sánchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Vaz is nu in balbezit. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas met een sublieme pass. Jewutis rent richting de bal. Jewutis haalt uit met een fantastische trap. Sánchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jewutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jewutis draait met de bal, schiet en ... Sánchez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pingouins - Elsa Football Club 0:3

33e minuut.
Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita is nu in balbezit. Szita geeft een lange en hoge pass. Macón is nu in balbezit. Macón haalt uit met een fantastische trap. Sánchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Mostowski passt de bal met de wreef. Macías is nu in balbezit. Macías passt de bal zonder na te denken. Jewutis is nu in balbezit. Jewutis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pingouins 72%, Elsa Football Club 28%.
FC Pingouins - Elsa Football Club 0:3

48e minuut.
Šram geeft de bal voor. Macón kopt de bal weg. Daar is Roliço das Veias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jewutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jewutis draait met de bal, schiet en ... Sánchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macón rent richting de bal. Macón schiet op doel. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Macías geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szita de bal. Macón rent richting de bal. Macón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hasmagić heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca rent richting de bal. Fonseca geeft een hoge lob. Jewutis is nu in balbezit. Jewutis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Macón rent richting de bal. Macón schiet op doel. Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pingouins - Elsa Football Club 0:4

59e minuut.
Jewutis rent richting de bal. Roliço das Veias verovert de bal door een tackle van achteren. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón is nu in balbezit. Macón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Natouri is nu in balbezit. Natouri geeft de bal voor. Fonseca kopt de bal weg. Klungelig pakt Macón de bal. Macón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Pudełko komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Będziński kopt de bal weg. Pudełko rent richting de bal. Pudełko geeft een lange en hoge pass. Macón is nu in balbezit. Macón schiet op doel. Sánchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Macías is nu in balbezit. Macías passt de bal in één keer door. Pudełko speelt de bal door. Jewutis rent richting de bal. Jewutis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pingouins - Elsa Football Club 0:5

67e minuut.
Inworp. Sauvage komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Natouri rent richting de bal. Natouri geeft een lange en hoge pass. Sánchez met een sublieme pass. Klungelig pakt Natouri de bal. Natouri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Macías passt de bal in één keer door. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri passt de bal zonder na te denken. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Macías draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pudełko speelt de bal door. Jewutis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domenech. Jewutis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Macías wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pingouins - Elsa Football Club 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pingouins 74%, Elsa Football Club 26%.
FC Pingouins - Elsa Football Club 0:6