Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elsa Football Club SC LENS
a Tactiek 4-3-3
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 46
solide Schieten solide
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen goed


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mendez trapt de bal weg van het doel. Šram kopt de bal weg. Macón rent richting de bal. Macón draait met de bal, schiet en ... Sánchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hasmagić kan de bal niet met de borst controleren. Jewutis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - SC LENS 1:0

6e minuut.
Siigur passt de bal in één keer door. Fonseca rent richting de bal. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Macón is nu in balbezit. Macón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Jewutis rent richting de bal. Macón rent richting de bal. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Jewutis rent richting de bal. Jewutis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sucigan is nu in balbezit. Fonseca begaat een overtreding. Sucigan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deufel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Sucigan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucigan draait met de bal, schiet en ... Ben Barek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Jewutis is nu in balbezit. Szita bereikt de bal nog maar net als eerste. Jewutis verovert de bal door een tackle van achteren. Jewutis schiet op doel. Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - SC LENS 2:0

27e minuut.
Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan passt de bal met de wreef. Autreve rent richting de bal. Autreve haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Szita passt de bal zonder na te denken. Natouri rent richting de bal. Natouri passt de bal zonder na te denken. Macón rent richting de bal. Macón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elsa Football Club 42%, SC LENS 58%.
Elsa Football Club - SC LENS 2:0

46e minuut.
Bouzas passt de bal zonder na te denken. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Šram tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sucigan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sucigan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ben Barek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Jewutis verovert de bal door een tackle van achteren. Macías is nu in balbezit. Jewutis is nu in balbezit. Jewutis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Buitenspel voor Sucigan. Goede buitenspelval van de verdediging. Pudełko komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Salas rent richting de bal. Salas passt de bal in één keer door. Jewutis rent richting de bal. Jewutis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - SC LENS 3:0

70e minuut.
Sauvage komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko probeert naar een medespeler te passen. Sauvage is nu in balbezit. Sauvage schiet op doel. Sánchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - SC LENS 4:0

80e minuut.
Autreve met een sublieme pass. Klungelig pakt Sucigan de bal. Pudełko met een sublieme pass. Jewutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jewutis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pudełko probeert naar een medespeler te passen. Jewutis is nu in balbezit. Wortmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jewutis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jewutis kan niet meer verder spelen. Gandarilla komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Macías probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pudełko kopt de bal weg. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Macías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - SC LENS 5:0

88e minuut.
Macías raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elsa Football Club 35%, SC LENS 65%.
Elsa Football Club - SC LENS 5:0