Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maracaîbo FC sapiacains
4-5-1 à 1 Ailie Tactiek Mohican
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66.3 gemiddelde waardering 61.6
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Bosquier rent richting de bal. Bosquier met een sublieme pass. Fernández Carbajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond verovert de bal door een tackle van achteren. Drummond draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Drouet haalt uit met een fantastische trap. Doboş heeft problemen om de bal te vangen. Drouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet schiet op doel. Dutruel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Guoli probeert naar een medespeler te passen. Rígoli rent richting de bal. Kuśmierzak is nu in balbezit. Rígoli verovert de bal door een tackle van achteren. Rígoli draait met de bal, schiet en ... Mishaelov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Leśko met een sublieme pass. Drouet speelt de bal door. Drummond rent richting de bal. Drummond schiet op doel. Dutruel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - sapiacains 1:0

41e minuut.
Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier passt de bal zonder na te denken. Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne geeft een lange en hoge pass. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - sapiacains 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracaîbo FC 38%, sapiacains 62%.
Maracaîbo FC - sapiacains 2:0

46e minuut.
Châtelain komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Leśko speelt de bal door. Drouet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zekeridis. Zekeridis krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Iscariotes is nu in balbezit. Iscariotes passt de bal met de wreef. Domingo onderschept slim de pass. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier geeft een lange en hoge pass. Dutruel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drummond rent richting de bal. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - sapiacains 3:0

59e minuut.
Rígoli probeert naar een medespeler te passen. Châtelain is nu in balbezit. Drummond begaat een overtreding. Drummond krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Drouet met de inworp. Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne geeft een hoge lob. Drummond krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - sapiacains 4:0

77e minuut.
Klungelig pakt Zekeridis de bal. Drouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet speelt de bal door. Drummond is nu in balbezit. Drummond haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Doboş is nu in balbezit. Doboş geeft een hoge lob. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Drouet probeert naar een medespeler te passen. Mäntyrinne is nu in balbezit. Mäntyrinne geeft een hoge lob. Drummond krijgt zijn hoofd ertegen. Dutruel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - sapiacains 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracaîbo FC 41%, sapiacains 59%.
Maracaîbo FC - sapiacains 5:0