Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sapiacains Maracaîbo FC
Cheyenne Tactiek 4-5-1 à 1 Ailie
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
61.3 gemiddelde waardering 65.1
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Guoli verovert de bal door een tackle van achteren. Guoli passt de bal met de wreef. Salle rent richting de bal. Salle geeft een hoge lob. Balseiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Lăzărescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Leśko is nu in balbezit. Leśko geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Guoli de bal onder controle te krijgen. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos schiet op doel. Dutruel bokst de bal weg.

8e minuut.
Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier speelt de bal door. Drummond is nu in balbezit. Drummond schiet op doel. Dutruel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Drummond passt de bal met de wreef. Bosquier rent richting de bal. Bosquier speelt de bal door. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond schiet op doel. Dutruel bokst de bal weg. Zekeridis onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bosquier met een snelle inworp. Châtelain bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet onderschept slim de pass. Drouet geeft de bal voor. Drummond maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Trivellato geeft de bal voor. Bosquier rent richting de bal. Bosquier met een sublieme pass. Drummond is nu in balbezit. Drummond draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sázavský passt de bal zonder na te denken. Bosquier is nu in balbezit. Bosquier speelt de bal door. Drummond rent richting de bal. Drummond haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Châtelain heeft problemen om de bal te vangen. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Châtelain tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Châtelain krijgt een gele kaart. Bosquier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drouet komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Drouet is nu in balbezit. Drouet passt de bal in één keer door. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier geeft een hoge lob. Miklos maakt een snoekduik en kopt de bal. Dutruel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 55%, Maracaîbo FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sapiacains - Maracaîbo FC 0:0

49e minuut.
Leśko is nu in balbezit. Leśko speelt de bal door. Drummond rent richting de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ... Dutruel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Bosquier geeft een lange en hoge pass. Domingo probeert naar een medespeler te passen. Drouet geeft een hoge lob. Drummond springt en kopt de bal. Dutruel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Maracaîbo FC 0:1

64e minuut.
Domingo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Balseiro kopt de bal weg. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli haalt uit met een fantastische trap. Lăzărescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sapiacains - Maracaîbo FC 1:1

77e minuut.
Drummond is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bosquier zal de hoekschop nemen. Drummond springt en kopt de bal. Dutruel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sapiacains - Maracaîbo FC 1:2

79e minuut.
Miklos is nu in balbezit. Miklos passt de bal zonder na te denken. Drummond is nu in balbezit. Drummond draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Leśko is nu in balbezit. Leśko passt de bal met de wreef. Drouet speelt de bal door. Bosquier heeft problemen om de bal te vangen. Bosquier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sapiacains 56%, Maracaîbo FC 44%.
sapiacains - Maracaîbo FC 1:2