Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antibes dojna
Gérard Tactiek 3-5-2 rops
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.9 gemiddelde waardering 64.4
outstanding Schieten formidable
good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Ylistalo verovert de bal door een tackle van achteren. Skiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylistalo verovert de bal door een tackle van achteren. Ylistalo geeft een hoge lob. Aiuti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Nicole bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicole speelt de bal door. Buchan onderschept slim de pass. Klungelig pakt Aiuti de bal. Aiuti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Ylistalo probeert naar een medespeler te passen. Bousquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousquet passt de bal zonder na te denken. Aiuti rent richting de bal. Aiuti draait met de bal, schiet en ... Frimodig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Inworp. Ylistalo met een snelle inworp. Bousquet probeert naar een medespeler te passen. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti schiet op doel. Frimodig bokst de bal weg.

23e minuut.
Środoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Środoń passt de bal met de wreef. Brébion is nu in balbezit. Brébion geeft een lange en hoge pass. Blanco springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Samakis geeft de bal voor. Reymond kopt de bal weg. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti draait met de bal, schiet en ... Frimodig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - dojna 1:0

29e minuut.
Nguyen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Środoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Środoń met een sublieme pass. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Petru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nguyen met een snelle inworp. Jacques geeft een lange en hoge pass. Gallardo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ylistalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylistalo geeft de bal voor. Klungelig pakt Buchan de bal. Aiuti rent richting de bal. Aiuti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - dojna 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antibes 51%, dojna 49%.
Antibes - dojna 2:0

52e minuut.
Nicole verovert de bal door een tackle van achteren. Ylistalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos begaat een overtreding. Santos krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Brébion passt de bal zonder na te denken. Środoń rent richting de bal. Środoń passt de bal in één keer door. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Petru verovert de bal door een tackle van achteren. Jacques verovert de bal door een tackle van achteren. Jacques passt de bal in één keer door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Ardelean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaggi onderschept slim de pass. Biaggi geeft de bal voor. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Ylistalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bousquet met een sublieme pass. Aiuti rent richting de bal. Aiuti schiet op doel. Frimodig bokst de bal weg.

61e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Samakis de bal onder controle te krijgen. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Ardelean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - dojna 2:1

62e minuut.
Ylistalo rent richting de bal. Santos is nu in balbezit. Santos geeft de bal voor. Daar is Reymond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reymond haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Środoń speelt de bal door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo passt de bal in één keer door. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Foulidis probeert naar een medespeler te passen. Bousquet heeft problemen om de bal te vangen. Aiuti rent richting de bal. Bousquet rent richting de bal. Bousquet schiet op doel. Frimodig bokst de bal weg.

75e minuut.
Nicole bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicole speelt de bal door. Aiuti rent richting de bal. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - dojna 3:1

84e minuut.
Nicole passt de bal met de wreef. Ylistalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylistalo speelt de bal door. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antibes 40%, dojna 60%.
Antibes - dojna 3:1