Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dojna Antibes
3-5-2 rops Tactiek Gérard
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
12 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 62.9
excellent Schieten outstanding
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Samakis kopt de bal weg. Jacques rent richting de bal. Jacques speelt de bal door. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel. Ardelean bokst de bal weg. Paal! Celý rent richting de bal. Celý draait met de bal, schiet en ... Ardelean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Antibes 1:0

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Chişcanu de bal onder controle te krijgen. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques probeert naar een medespeler te passen. Celý rent richting de bal. Celý schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski passt de bal zonder na te denken. Bousquet rent richting de bal. Bousquet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Skiba rent richting de bal. Reymond met een sublieme pass. Bousquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousquet haalt uit met een fantastische trap. Frimodig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dojna - Antibes 1:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noble met een snelle inworp. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski geeft de bal voor. Bousquet springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jacques onderschept slim de pass. Jacques geeft een hoge lob. Daar is Samakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallardo rent richting de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques probeert naar een medespeler te passen. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel. Ardelean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Antibes 2:1

29e minuut.
Noble geeft een hoge lob. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousquet onderschept slim de pass. Bousquet draait met de bal, schiet en ... Frimodig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dojna - Antibes 2:2

34e minuut.
Ledesma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Santos de bal. Reymond rent richting de bal. Reymond draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Noble probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski geeft een lange en hoge pass. Bousquet springt en kopt de bal. Frimodig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Antibes 2:3

38e minuut.
Ninoiu is nu in balbezit. Ninoiu passt de bal met de wreef. Noble geeft een lange en hoge pass. Bousquet rent richting de bal. Bousquet draait met de bal, schiet en ... Frimodig bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Antibes 2:4

42e minuut.
Środoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Środoń met een sublieme pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Ardelean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Antibes 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dojna 58%, Antibes 42%.
dojna - Antibes 3:4

49e minuut.
Noble passt de bal met de wreef. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski geeft een hoge lob. Bousquet springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mas rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bambrowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bousquet springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Bousquet kopt de bal weg. Mas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skiba geeft een lange en hoge pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Ardelean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski met een sublieme pass. Bousquet rent richting de bal. Mas is nu in balbezit. Mas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Noble passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bambrowski de bal. Bambrowski speelt de bal door. Bousquet rent richting de bal. Bousquet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bambrowski met de inworp. Bousquet probeert de bal met de borst te controleren. Bousquet haalt uit met een fantastische trap. Frimodig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - Antibes 3:5

88e minuut.
Gutierrez kopt de bal weg. Środoń rent richting de bal. Środoń passt de bal in één keer door. Celý is nu in balbezit. Celý draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dojna 65%, Antibes 35%.
dojna - Antibes 3:5