Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brothers for life FC Pingouins
PRISE EN MAIN Tactiek 4-3-3
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 39.1
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen goed
solide Verdedigen redelijk


7e minuut.
Pietrkiewicz met een sublieme pass. Pentikkä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pentikkä passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Noodapera de bal. Noodapera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Wortmann verovert de bal door een tackle van achteren. Noodapera is nu in balbezit. Szita legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Noodapera raakt geblesseerd tijdens het duel. Homem de Mello legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Homem de Mello rent richting de bal. Homem de Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - FC Pingouins 1:0

13e minuut.
Morfonios onderschept slim de pass. Morfonios probeert naar een medespeler te passen. Pentikkä rent richting de bal. Pentikkä passt de bal zonder na te denken. Noodapera is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - FC Pingouins 2:0

15e minuut.
Mostowski probeert naar een medespeler te passen. Vaz is nu in balbezit. Vaz passt de bal in één keer door. Hasmagić is nu in balbezit. Hasmagić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Morfonios probeert naar een medespeler te passen. Pentikkä is nu in balbezit. Pentikkä geeft de bal voor. Homem de Mello maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - FC Pingouins 3:0

28e minuut.
Domenech probeert naar een medespeler te passen. Hasmagić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morfonios. Morfonios krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Homem de Mello probeert de bal met de borst te controleren. Noodapera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deufel. Deufel krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Szita heeft problemen om de bal te vangen. Morfonios rent richting de bal. Szita legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morfonios raakt geblesseerd tijdens het duel. Noodapera kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Hasmagić is nu in balbezit. Morfonios onderschept slim de pass. Morfonios met een sublieme pass. Homem de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Homem de Mello schiet op doel. Sánchez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brothers for life 43%, FC Pingouins 57%.
Brothers for life - FC Pingouins 3:0

50e minuut.
Vaz is nu in balbezit. Pietrkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrkiewicz geeft de bal voor. Homem de Mello heeft problemen om de bal te vangen. Homem de Mello draait met de bal, schiet en ... Sánchez bokst de bal weg.

55e minuut.
Morfonios onderschept slim de pass. Morfonios passt de bal met de wreef. Homem de Mello is nu in balbezit. Homem de Mello draait met de bal, schiet en ... Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - FC Pingouins 4:0

59e minuut.
Fillon met een snelle inworp. Homem de Mello is nu in balbezit. Deufel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Homem de Mello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Homem de Mello neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - FC Pingouins 5:0

66e minuut.
Deufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Noodapera verovert de bal door een tackle van achteren. Noodapera geeft een lange en hoge pass. Homem de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Homem de Mello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Fillon met een sublieme pass. Noodapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Deufel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Deufel krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Noodapera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Noodapera neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - FC Pingouins 6:0

86e minuut.
Morfonios is nu in balbezit. Morfonios passt de bal zonder na te denken. Noodapera rent richting de bal. Noodapera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - FC Pingouins 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brothers for life 35%, FC Pingouins 65%.
Brothers for life - FC Pingouins 7:0