Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC LENS Brothers for life
4-3-3 Tactiek PRISE EN MAIN
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 55.1
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Maldonado passt de bal in één keer door. Sucigan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sande. Sucigan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maldonado wilt de vrije trap nemen. Cote bokst de bal weg.

13e minuut.
Pentikkä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pentikkä geeft een hoge lob. Roliço das Veias bereikt de bal nog maar net als eerste. Noodapera onderschept slim de pass. Noodapera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - Brothers for life 0:1

16e minuut.
Mendez geeft de bal voor. Inworp. Heinz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Roliço das Veias trapt de bal weg. Szita met een sublieme pass. Autreve speelt de bal door. Sucigan rent richting de bal. Sucigan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC LENS - Brothers for life 1:1

21e minuut.
Sande passt de bal in één keer door. Heinz is nu in balbezit. Heinz speelt de bal door. Noodapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noodapera schiet op doel. Sánchez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - Brothers for life 1:2

25e minuut.
Maldonado passt de bal zonder na te denken. Daar is Sucigan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cote trapt de bal weg. Szita kopt de bal weg. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fillon passt de bal zonder na te denken. Homem de Mello met een sublieme pass. Heinz met een sublieme pass. Klungelig pakt Noodapera de bal. Noodapera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Sande passt de bal zonder na te denken. Pietrkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrkiewicz geeft de bal voor. Homem de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Homem de Mello haalt uit met een fantastische trap. Sánchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Noodapera kopt de bal weg. Wortmann is nu in balbezit. Homem de Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Homem de Mello schiet op doel. Sánchez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - Brothers for life 1:3

35e minuut.
Deufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Homem de Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Homem de Mello passt de bal in één keer door. Daar is Fillon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fillon probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Noodapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noodapera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - Brothers for life 1:4

45e minuut.
Sande verovert de bal door een tackle van achteren. Sande probeert naar een medespeler te passen. Pietrkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Homem de Mello is nu in balbezit. Homem de Mello draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - Brothers for life 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC LENS 59%, Brothers for life 41%.
SC LENS - Brothers for life 1:5

50e minuut.
Bouzas rent richting de bal. Bouzas passt de bal zonder na te denken. Maldonado met een sublieme pass. Klungelig pakt Sucigan de bal. Sucigan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mendez is nu in balbezit. Noodapera verovert de bal door een tackle van achteren. Wortmann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wortmann krijgt een gele kaart. Domenech raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hasmagić komt het veld opgelopen. Homem de Mello neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - Brothers for life 1:6

57e minuut.
Maldonado met de inworp. Heinz rent richting de bal. Heinz passt de bal in één keer door. Noodapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noodapera haalt uit met een fantastische trap. Sánchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Sande kopt de bal weg. Klungelig pakt Noodapera de bal. Homem de Mello rent richting de bal. Homem de Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC LENS - Brothers for life 1:7

68e minuut.
Kroča controleert de bal met de borst. Autreve rent richting de bal. Kroča maakt een afschuwelijke overtreding. Kroča krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Wortmann rent richting de bal. Homem de Mello onderschept slim de pass. Roliço das Veias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Roliço das Veias moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Roliço das Veias schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Homem de Mello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pietrkiewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sande speelt de bal door. Pietrkiewicz is nu in balbezit. Pietrkiewicz passt de bal zonder na te denken. Homem de Mello rent richting de bal. Homem de Mello draait met de bal, schiet en ... Sánchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC LENS 59%, Brothers for life 41%.
SC LENS - Brothers for life 1:7