Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elsa Football Club Maracaîbo FC
a Tactiek 4-5-1 à 1 Ailie
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
54.6 gemiddelde waardering 58.4
solid Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


7e minuut.
Mäntyrinne verovert de bal door een tackle van achteren. Sázavský bereikt de bal nog maar net als eerste. Sázavský met een sublieme pass. Drummond is nu in balbezit. Drummond schiet op doel. Ben Barek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne passt de bal met de wreef. Drummond rent richting de bal. Drummond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Maracaîbo FC 0:1

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mishaelov niet meer kan verder spelen. Surman komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Mäntyrinne geeft een hoge lob. Bosquier rent richting de bal. Bosquier geeft de bal voor. Drummond springt en kopt de bal. Ben Barek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Maracaîbo FC 0:2

18e minuut.
Jewutis passt de bal met de wreef. Macías is nu in balbezit. Drummond onderschept slim de pass. Drummond draait met de bal, schiet en ... Ben Barek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Maracaîbo FC 0:3

21e minuut.
Klungelig pakt Lacroix de bal. Drouet speelt de bal door. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond schiet op doel. Ben Barek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Maracaîbo FC 0:4

24e minuut.
Drouet passt de bal met de wreef. Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne met een sublieme pass. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Ben Barek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Maracaîbo FC 0:5

38e minuut.
Trivellato probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mäntyrinne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäntyrinne passt de bal zonder na te denken. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Klungelig pakt Mäntyrinne de bal. Mäntyrinne probeert naar een medespeler te passen. Bosquier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drummond de bal. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Maracaîbo FC 0:6

44e minuut.
Leśko passt de bal zonder na te denken. Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne geeft een hoge lob. Drouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elsa Football Club 60%, Maracaîbo FC 40%.
Elsa Football Club - Maracaîbo FC 0:6

49e minuut.
Mäntyrinne passt de bal met de wreef. Drouet is nu in balbezit. Drouet passt de bal zonder na te denken. Drummond rent richting de bal. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Siigur passt de bal in één keer door. Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak geeft de bal voor. Drouet is nu in balbezit. Drouet schiet op doel. Ben Barek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drummond rent richting de bal. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Maracaîbo FC 0:7

61e minuut.
Iscariotes onderschept slim de pass. Iscariotes geeft de bal voor. Lacroix geeft een lange en hoge pass. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón schiet op doel. Surman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Drummond stond buitenspel. Pudełko komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Drouet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drouet passt de bal met de wreef. Drummond rent richting de bal. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Maracaîbo FC 0:8

65e minuut.
Macías passt de bal in één keer door. Natouri speelt de bal door. Lacroix heeft problemen om de bal te vangen. Drouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet schiet op doel. Ben Barek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Mäntyrinne passt de bal in één keer door. Drummond rent richting de bal. Šram begaat een overtreding. Šram krijgt een gele kaart. Drummond is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sauvage komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Leśko geeft de bal voor. Drummond rent richting de bal. Drummond passt de bal zonder na te denken. Drouet is nu in balbezit. Drouet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lacroix probeert naar een medespeler te passen. Drouet geeft een hoge lob. Drummond maakt een snoekduik en kopt de bal. Ben Barek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Maracaîbo FC 0:9

73e minuut.
Sázavský met een sublieme pass. Drouet speelt de bal door. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond draait met de bal, schiet en ... Ben Barek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Maracaîbo FC 0:10

75e minuut.
de Oliveira Serra geeft een lange en hoge pass. Bosquier is nu in balbezit. Bosquier passt de bal zonder na te denken. Drummond is nu in balbezit. Drummond haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko geeft een hoge lob. Jewutis kan de bal niet met de borst controleren. Jewutis draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Salas met een sublieme pass. Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko met een sublieme pass. Macías heeft problemen om de bal te vangen. Macías draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Surman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Surman speelt de bal door. Sázavský kopt de bal weg. Siigur heeft problemen om de bal te vangen. Drummond rent richting de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Leśko probeert naar een medespeler te passen. Drouet met een sublieme pass. Mäntyrinne speelt de bal door. Drummond rent richting de bal. Drummond schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elsa Football Club 54%, Maracaîbo FC 46%.
Elsa Football Club - Maracaîbo FC 0:10