Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maracaîbo FC Elsa Football Club
4-5-1 à 1 Ailie Tactiek a
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
67.4 gemiddelde waardering 55.7
uitmuntend Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Macón probeert naar een medespeler te passen. Natouri is nu in balbezit. Natouri passt de bal zonder na te denken. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Macías haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bosquier heeft problemen om de bal te vangen. Bosquier passt de bal met de wreef. Drouet met een sublieme pass. Drummond is nu in balbezit. Drummond schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Macías met een sublieme pass. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri passt de bal met de wreef. Jewutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jewutis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Siigur geeft een lange en hoge pass. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri passt de bal zonder na te denken. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón schiet op doel. Lăzărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Leśko rent richting de bal. Leśko passt de bal zonder na te denken. Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne met een sublieme pass. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bosquier neemt de hoekschop. Šram met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bosquier neemt de hoekschop. Drummond springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Elsa Football Club 1:0

26e minuut.
Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier passt de bal zonder na te denken. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Siigur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Daar is Trivellato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jewutis onderschept slim de pass. Jewutis draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Tracz probeert naar een medespeler te passen. Sázavský speelt de bal door. Drouet probeert naar een medespeler te passen. Drummond rent richting de bal. Drummond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Elsa Football Club 2:0

33e minuut.
Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier passt de bal met de wreef. Drummond rent richting de bal. Drummond schiet op doel. Ben Barek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Elsa Football Club 3:0

35e minuut.
Kuśmierzak geeft een lange en hoge pass. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier passt de bal zonder na te denken. Drummond rent richting de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ben Barek trapt de bal weg van het doel. Mäntyrinne kopt de bal weg. Klungelig pakt Šram de bal. Drummond rent richting de bal. Drummond schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Leśko passt de bal met de wreef. Drouet rent richting de bal. Drouet passt de bal in één keer door. Drummond is nu in balbezit. Drummond schiet op doel. Ben Barek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Siigur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drummond rent richting de bal. Siigur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drummond is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drummond legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracaîbo FC 46%, Elsa Football Club 54%.
Maracaîbo FC - Elsa Football Club 3:0

58e minuut.
Lacroix is nu in balbezit. Lacroix geeft de bal voor. Daar is Macón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macón schiet op doel. Lăzărescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Elsa Football Club 3:1

60e minuut.
de Oliveira Serra geeft een lange en hoge pass. Siigur heeft problemen om de bal te vangen. Drummond is nu in balbezit. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Ben Barek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mäntyrinne rent richting de bal. Šram is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mäntyrinne. Mäntyrinne krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Doeltrap. Pudełko komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sauvage komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mäntyrinne probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drummond de bal. Siigur bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond onderschept slim de pass. Drummond draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Elsa Football Club 4:1

72e minuut.
Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier geeft de bal voor. Drouet kopt de bal weg. Drummond rent richting de bal. Drummond haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Bosquier geeft een lange en hoge pass. Macías is nu in balbezit. Drouet onderschept slim de pass. Drouet geeft een hoge lob. Drummond maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Sázavský bereikt de bal nog maar net als eerste. Sázavský passt de bal met de wreef. Mäntyrinne met een sublieme pass. Bosquier rent richting de bal. Bosquier passt de bal in één keer door. Ben Barek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drummond is nu in balbezit. Drummond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Elsa Football Club 5:1

83e minuut.
Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne passt de bal met de wreef. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Elsa Football Club 6:1

86e minuut.
Drouet verovert de bal door een tackle van achteren. Drouet probeert naar een medespeler te passen. Mäntyrinne probeert naar een medespeler te passen. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracaîbo FC 40%, Elsa Football Club 60%.
Maracaîbo FC - Elsa Football Club 6:1