Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juvignac Football club sapiacains
442 Tactiek Cheyenne
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 59.9
average Schieten outstanding
weak Passen solid
good Verdedigen solid


4e minuut.
Salle is nu in balbezit. Salle geeft de bal voor. Gabeira is nu in balbezit. Rígoli verovert de bal door een tackle van achteren. Rígoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabeira legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balseiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Guoli neemt zijn aanloop. Pagani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - sapiacains 0:1

9e minuut.
Agăt is nu in balbezit. Salle onderschept slim de pass. Salle probeert naar een medespeler te passen. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rígoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rígoli schiet op doel. Pagani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bigus is nu in balbezit. Charpentier probeert naar een medespeler te passen. Rochette is nu in balbezit. Rochette geeft een hoge lob. Rígoli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rochette speelt de bal door. Balseiro rent richting de bal. Balseiro passt de bal met de wreef. Rígoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rígoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - sapiacains 0:2

17e minuut.
Fernández Carbajo geeft een hoge lob. Domingo met een sublieme pass. Zekeridis rent richting de bal. Zekeridis geeft de bal voor. Rígoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Carbajo onderschept slim de pass. Fernández Carbajo geeft een hoge lob. Rígoli maakt een snoekduik en kopt de bal. Pagani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - sapiacains 0:3

21e minuut.
Rochette probeert naar een medespeler te passen. Guoli rent richting de bal. Guoli passt de bal in één keer door. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - sapiacains 0:4

22e minuut.
Rochette speelt de bal door. Balseiro met een sublieme pass. Rígoli rent richting de bal. Rígoli schiet op doel. Pagani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - sapiacains 0:5

25e minuut.
Guoli onderschept slim de pass. Guoli speelt de bal door. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli schiet op doel. Pagani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - sapiacains 0:6

29e minuut.
Salle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rígoli de bal. Borek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rígoli raakt geblesseerd tijdens het duel. Guoli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Borek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guoli speelt de bal door. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette geeft een hoge lob. Balseiro springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rígoli rent richting de bal. Rígoli passt de bal in één keer door. Balseiro rent richting de bal. Balseiro draait met de bal, schiet en ... Pagani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Charpentier passt de bal in één keer door. Paielli probeert naar een medespeler te passen. Rochette geeft de bal voor. Rígoli rent richting de bal. Rígoli draait met de bal, schiet en ... Pagani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Pagani trapt de bal weg. Salle kopt de bal weg. Rígoli rent richting de bal. Rígoli draait met de bal, schiet en ... Pagani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - sapiacains 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juvignac Football club 81%, sapiacains 19%.
Juvignac Football club - sapiacains 0:7

50e minuut.
Salle kopt de bal weg. Rígoli rent richting de bal. Rígoli probeert naar een medespeler te passen. Balseiro rent richting de bal. Balseiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - sapiacains 0:8

54e minuut.
Balseiro passt de bal met de wreef. Pagani speelt de bal door. Guoli kopt de bal weg. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli haalt uit met een fantastische trap. Pagani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - sapiacains 0:9

57e minuut.
Domingo verovert de bal door een tackle van achteren. Domingo met een sublieme pass. Rochette probeert naar een medespeler te passen. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro schiet op doel. Pagani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - sapiacains 0:10

60e minuut.
Gabeira geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guoli geeft een hoge lob. Rígoli springt en kopt de bal. Pagani bokst de bal weg.

60e minuut.
Schirabaldi geeft een lange en hoge pass. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette geeft een lange en hoge pass. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli schiet op doel. Pagani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Zekeridis geeft de bal voor. Salle bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle passt de bal met de wreef. Rígoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rígoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - sapiacains 0:11

63e minuut.
Inworp. Rochette zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guoli geeft een hoge lob. Rígoli maakt een snoekduik en kopt de bal. Pagani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Borek rent richting de bal. Borek passt de bal in één keer door. Rochette speelt de bal door. Klungelig pakt Balseiro de bal. Balseiro schiet op doel. Pagani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Buitenspel voor Gardas. Goede buitenspelval van de verdediging. Bierut komt het veld opgelopen. Lagonikakis komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Guoli rent richting de bal. Guoli geeft de bal voor. Daar is Rígoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balseiro is nu in balbezit. Balseiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zekeridis onderschept slim de pass. Zekeridis geeft de bal voor. Rígoli kopt de bal weg. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - sapiacains 0:12

81e minuut.
Schirabaldi geeft een lange en hoge pass. Charpentier heeft problemen om de bal te vangen. Charpentier probeert naar een medespeler te passen. Balseiro is nu in balbezit. Balseiro geeft de bal voor. Pagani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rígoli rent richting de bal. Rígoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - sapiacains 0:13

82e minuut.
Rígoli speelt de bal door. Zekeridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekeridis geeft een lange en hoge pass. Rígoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rígoli draait met de bal, schiet en ... Pagani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rígoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rígoli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schirabaldi heeft problemen om de bal te vangen. Guoli probeert naar een medespeler te passen. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro haalt uit met een fantastische trap. Pagani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - sapiacains 0:14

84e minuut.
Schirabaldi trapt de bal weg van het doel. Salle probeert de bal met de borst te controleren. Salle met een sublieme pass. Klungelig pakt Rígoli de bal. Rígoli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Salle geeft de bal voor. Pagani probeert naar een medespeler te passen. Fernández Carbajo kopt de bal weg. Rígoli is nu in balbezit. Rígoli haalt uit met een fantastische trap. Pagani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvignac Football club - sapiacains 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juvignac Football club 79%, sapiacains 21%.
Juvignac Football club - sapiacains 0:15