Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pingouins dojna
4-3-3 Tactiek 3-5-2 rops
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
35.8 gemiddelde waardering 57.5
matig Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Wortmann rent richting de bal. Wortmann geeft de bal voor. Brébion rent richting de bal. Brébion geeft de bal voor. Domenech controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Środoń verovert de bal door een tackle van achteren. Środoń geeft een hoge lob. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel. Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pingouins - dojna 0:1

10e minuut.
Środoń rent richting de bal. Środoń geeft de bal voor. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pingouins - dojna 0:2

11e minuut.
Roliço das Veias raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pachulski komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Aittoniemi passt de bal met de wreef. Hasmagić is nu in balbezit. Skiba begaat een overtreding. Skiba krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Domenech onderschept slim de pass. Domenech geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nguyen met een snelle inworp. Środoń geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Środoń speelt de bal door. Nguyen rent richting de bal. Nguyen passt de bal zonder na te denken. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Brébion rent richting de bal. Brébion geeft een lange en hoge pass. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pingouins - dojna 0:3

29e minuut.
Aittoniemi met een sublieme pass. Jacques heeft problemen om de bal te vangen. Jacques passt de bal zonder na te denken. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Brébion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szita probeert naar een medespeler te passen. Środoń is nu in balbezit. Środoń schiet op doel. Gallardo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Środoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Środoń passt de bal met de wreef. Gallardo rent richting de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Skiba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brébion de bal. Brébion met een sublieme pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Środoń passt de bal met de wreef. Nguyen rent richting de bal. Nguyen passt de bal in één keer door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jacques met een sublieme pass. Nguyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyen met een sublieme pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pingouins - dojna 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pingouins 79%, dojna 21%.
FC Pingouins - dojna 0:4

72e minuut.
Ledesma is nu in balbezit. Ledesma geeft een lange en hoge pass. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pingouins - dojna 0:5

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brébion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Środoń geeft een hoge lob. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pingouins - dojna 0:6

78e minuut.
Skiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiba geeft een hoge lob. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pingouins - dojna 0:7

82e minuut.
Klungelig pakt Brébion de bal. Brébion geeft een lange en hoge pass. Domenech controleert de bal met de borst. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Jacques heeft problemen om de bal te vangen. Jacques geeft de bal voor. Brébion kopt de bal weg. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pingouins 73%, dojna 27%.
FC Pingouins - dojna 0:7