Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dojna SC LENS
3-5-2 rops Tactiek 4-3-3
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 46.6
formidable Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen good


2e minuut.
Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Roliço das Veias legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gallardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gallardo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - SC LENS 1:0

10e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Nguyen rent richting de bal. Nguyen geeft een lange en hoge pass. Gallardo krijgt zijn hoofd ertegen. Sánchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ledesma passt de bal in één keer door. Nguyen is nu in balbezit. Nguyen geeft een lange en hoge pass. Gallardo rent richting de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - SC LENS 2:0

19e minuut.
Buchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan verovert de bal door een tackle van achteren. Santos probeert naar een medespeler te passen. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan schiet op doel. Frimodig bokst de bal weg.

33e minuut.
Brébion speelt de bal door. Gallardo is nu in balbezit. Domenech speelt de bal door. Gallardo rent richting de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Nguyen geeft de bal voor. Gallardo kopt de bal weg. Brébion rent richting de bal. Brébion geeft de bal voor. Blanco springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Jacques met een sublieme pass. Domenech is nu in balbezit. Nguyen maakt een afschuwelijke overtreding. Nguyen krijgt een gele kaart. Nguyen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bayle komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dojna 39%, SC LENS 61%.
dojna - SC LENS 2:0

49e minuut.
Brébion geeft een hoge lob. Bayle geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Blanco de bal onder controle te krijgen. Gallardo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - SC LENS 3:0

50e minuut.
Brébion raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Celý komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Celý met de inworp. Skiba met een sublieme pass. Bayle is nu in balbezit. Bayle geeft een lange en hoge pass. Sánchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - SC LENS 4:0

58e minuut.
Jacques passt de bal in één keer door. Bayle rent richting de bal. Bayle speelt de bal door. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel. Sánchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Szita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - SC LENS 5:0

67e minuut.
Ledesma onderschept slim de pass. Ledesma geeft een lange en hoge pass. Blanco kopt de bal weg. Celý rent richting de bal. Celý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Sucigan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos geeft een lange en hoge pass. Blanco kopt de bal weg. Bayle heeft problemen om de bal te vangen. Bayle geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Roliço das Veias kan de bal niet met de borst controleren. Wortmann rent richting de bal. Blanco onderschept slim de pass. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Sánchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dojna - SC LENS 6:0

71e minuut.
Wortmann geeft de bal voor. Bayle kopt de bal weg. Skiba heeft problemen om de bal te vangen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Blanco controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Domenech neemt vlug de vrije trap. Sucigan kopt de bal weg. Maldonado controleert de bal met de borst. Maldonado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Sucigan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buchan. Sucigan raakt geblesseerd tijdens het duel. Maldonado wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Blanco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Domenech de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bayle neemt de hoekschop. Gallardo springt en kopt de bal. Sánchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Blanco de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dojna 33%, SC LENS 67%.
dojna - SC LENS 6:0