Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maracaîbo FC Brothers for life
4-5-1 à 1 Ailie Tactiek PRISE EN MAIN
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 50.1
uitmuntend Schieten goed
formidabel Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Sázavský probeert naar een medespeler te passen. Drouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet speelt de bal door. Drummond is nu in balbezit. Drummond schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Franceschini probeert naar een medespeler te passen. Leśko kopt de bal weg. Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne geeft een lange en hoge pass. Drummond krijgt zijn hoofd ertegen. Franceschini bokst de bal weg. Drummond rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Brothers for life 1:0

6e minuut.
Paharnicu geeft de bal voor. Mäntyrinne probeert naar een medespeler te passen. Drummond rent richting de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ... Franceschini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Brothers for life 2:0

18e minuut.
Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet passt de bal in één keer door. Drummond rent richting de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ... Franceschini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Trivellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivellato geeft een lange en hoge pass. Drummond kopt de bal weg. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mäntyrinne probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bosquier de bal. Bosquier probeert naar een medespeler te passen. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Fillon kan de bal niet met de borst controleren. Sázavský geeft een lange en hoge pass. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Brothers for life 3:0

41e minuut.
Fillon met de inworp. Pietrkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sázavský probeert naar een medespeler te passen. Drummond rent richting de bal. Drummond schiet op doel. Franceschini bokst de bal weg. Bosquier is nu in balbezit. Bosquier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Brothers for life 4:0

45e minuut.
Drouet passt de bal in één keer door. Drummond rent richting de bal. Mednyánszky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mednyánszky krijgt een gele kaart. Drummond raakt geblesseerd tijdens het duel. Drummond zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Brothers for life 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracaîbo FC 22%, Brothers for life 78%.
Maracaîbo FC - Brothers for life 5:0

46e minuut.
Kroča passt de bal in één keer door. Mäntyrinne rent richting de bal. Drummond rent richting de bal. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Brothers for life 6:0

48e minuut.
Inworp. Drouet met een snelle inworp. Mäntyrinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyrinne passt de bal zonder na te denken. Drouet geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
de Oliveira Serra passt de bal in één keer door. Sázavský probeert naar een medespeler te passen. Drummond is nu in balbezit. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Brothers for life 7:0

63e minuut.
Juhart geeft een hoge lob. Drouet rent richting de bal. Drouet met een sublieme pass. Drummond is nu in balbezit. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bosquier probeert naar een medespeler te passen. Kroča rent richting de bal. Kroča geeft een hoge lob. Daar is Drummond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drummond draait met de bal, schiet en ... Franceschini bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Franceschini niet meer kan verder spelen. Piasecki komt het veld opgelopen. Bosquier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drummond maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Drouet rent richting de bal. Drouet geeft een hoge lob. Kroča kopt de bal weg. Drouet geeft een hoge lob. Drummond maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mednyánszky kan de bal niet met de borst controleren. Drouet is nu in balbezit. Drouet probeert naar een medespeler te passen. Drummond heeft problemen om de bal te vangen. Drummond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu geeft een hoge lob. Homem de Mello is nu in balbezit. Homem de Mello haalt uit met een fantastische trap. Mishaelov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracaîbo FC - Brothers for life 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracaîbo FC 37%, Brothers for life 63%.
Maracaîbo FC - Brothers for life 7:1