Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antibes Elsa Football Club
Gérard Tactiek a
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 55.1
excellent Schieten solid
solid Passen solid
formidable Verdedigen very good


7e minuut.
Biaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggi passt de bal zonder na te denken. Mas rent richting de bal. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti schiet op doel. Ben Barek bokst de bal weg.

11e minuut.
Šram kopt de bal weg. Firoud is nu in balbezit. Macías is nu in balbezit. Firoud verovert de bal door een tackle van achteren. Firoud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ylistalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas passt de bal zonder na te denken. Jewutis rent richting de bal. Jewutis schiet op doel. Ardelean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Siigur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mas onderschept slim de pass. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti schiet op doel. Ben Barek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - Elsa Football Club 1:0

23e minuut.
Tracz is nu in balbezit. Tracz passt de bal zonder na te denken. Salas speelt de bal door. Jewutis rent richting de bal. Jewutis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Natouri speelt de bal door. Macón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Macías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. Ardelean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Macías probeert naar een medespeler te passen. Natouri rent richting de bal. Natouri passt de bal zonder na te denken. Jewutis is nu in balbezit. Jewutis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mas kopt de bal weg. Aiuti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šram. Šram krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ylistalo onderschept slim de pass. Ylistalo passt de bal met de wreef. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti draait met de bal, schiet en ... Ben Barek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nicole speelt de bal door. Ylistalo met een sublieme pass. Siigur is nu in balbezit. Aiuti onderschept slim de pass. Aiuti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - Elsa Football Club 2:0

44e minuut.
Lacroix rent richting de bal. Bartkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bartkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Mas rent richting de bal. Mas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antibes 55%, Elsa Football Club 45%.
Antibes - Elsa Football Club 2:0

46e minuut.
Caro komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Tracz heeft problemen om de bal te vangen. Šram rent richting de bal. Šram geeft een lange en hoge pass. Firoud is nu in balbezit. Firoud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mas stond buitenspel. Pudełko komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. Siigur begaat een overtreding. Mas raakt geblesseerd tijdens het duel. Sauvage komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mas is nu in balbezit. Šram is nu in balbezit. Caro verovert de bal door een tackle van achteren. Caro schiet op doel. Ben Barek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Antibes - Elsa Football Club 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antibes 50%, Elsa Football Club 50%.
Antibes - Elsa Football Club 3:0