Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elsa Football Club Antibes
a Tactiek Gérard
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
55.1 gemiddelde waardering 60.8
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Fort bereikt de bal nog maar net als eerste. Fort geeft een hoge lob. Bousquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousquet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Tracz geeft een hoge lob. Daar is Fort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fort passt de bal met de wreef. Jacowski is nu in balbezit. Jacowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Herulcas bereikt de bal nog maar net als eerste. Herulcas geeft een lange en hoge pass. Mas heeft problemen om de bal te vangen. Mas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Siigur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mas is nu in balbezit. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet draait met de bal, schiet en ... Ben Barek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Antibes 0:1

24e minuut.
Bousquet rent richting de bal. Jacowski is nu in balbezit. Jacowski passt de bal met de wreef. Mas is nu in balbezit. Mas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Bousquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousquet speelt de bal door. Herulcas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Antibes 0:2

40e minuut.
Šram bereikt de bal nog maar net als eerste. Šram geeft een lange en hoge pass. Jacowski probeert de bal aan de voet te houden. Jacowski schiet op doel. Ben Barek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Antibes 0:3

41e minuut.
Inworp. Ylistalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herulcas is nu in balbezit. Herulcas geeft een lange en hoge pass. Bousquet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Antibes 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elsa Football Club 59%, Antibes 41%.
Elsa Football Club - Antibes 0:4

50e minuut.
Natouri is nu in balbezit. Natouri met een sublieme pass. Macías rent richting de bal. Macías geeft de bal voor. Jewutis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Antibes 1:4

51e minuut.
Mas passt de bal met de wreef. Chişcanu probeert naar een medespeler te passen. Gutierrez probeert de bal aan de voet te houden. Macón rent richting de bal. Macón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Chişcanu kopt de bal weg. Ylistalo rent richting de bal. Ylistalo geeft een hoge lob. Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Siigur verovert de bal door een tackle van achteren. Šram geeft de bal voor. Gutierrez probeert de bal aan de voet te houden. Macón rent richting de bal. Macón haalt uit met een fantastische trap. Ardelean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lacroix kopt de bal weg. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylistalo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ylistalo krijgt een gele kaart. Natouri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jewutis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Antibes 2:4

63e minuut.
Inworp. Pudełko komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sauvage komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mas is nu in balbezit. Mas probeert naar een medespeler te passen. Siigur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousquet verovert de bal door een tackle van achteren. Bousquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Antibes 2:5

73e minuut.
Herulcas passt de bal met de wreef. Mas rent richting de bal. Mas passt de bal in één keer door. Bousquet rent richting de bal. Bousquet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - Antibes 2:6

74e minuut.
Fort met een snelle inworp. Klungelig pakt Herulcas de bal. Herulcas met een sublieme pass. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Siigur speelt de bal door. Ylistalo is nu in balbezit. Ylistalo passt de bal met de wreef. Bousquet rent richting de bal. Bousquet schiet op doel. Ben Barek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Tracz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bousquet rent richting de bal. Bousquet schiet op doel. Ben Barek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elsa Football Club 50%, Antibes 50%.
Elsa Football Club - Antibes 2:6